След като си играл като звяр и си късал безспир

...
След като си играл като звяр и си късал безспир
Коментари Харесай

Кристиано и Джорджина тънат в неописуем лукс

След като си играл като звяр и си късал безкрай противниковите мрежи, след края на сезона имаш изцяло заслуженото право да се отдадеш на цялостен релакс. А когато се казваш Кристиано Роналдо, можеш да си позволиш разкош от най-висока степен.

И тъкмо това прави португалската звезда на Ювентус. От дни наред се приказва за почивката му със брачната половинка Джорджина и огромния му наследник Кристиано-младши на първокласната яхта на Лазурния бряг. Там той посрещна даже новия си ментор в Ювентус Маурицио Сари, с който разискаха проектите за новия сезон.

Таблоидите не оставиха дълго на въображението на почитателите какви тъкмо екстри предлага плавателното средство и надникнаха зад кулисите. А те са умопомрачителни, което е обикновено при цена от 200 хиляди евро за една седмица наем на яхтата "Африка 1 ".

Луксозният кораб е 154 метра дълъг и има три палуби. Разполага с президентски апартамент с голям размер, а в случай че компанията е по-голяма или си има посетители, може да одобри до още 12 души, разпределени в четири двойни кабини и две кабини-близнаци за по двама души.

Всички пространства са с климатик, а за прищевките на богатите посетители се грижи екипаж от деветима души. На най-слънчевата палуба има голямо джакузи, а навътре в яхтата има изцяло оборудван фитнес, което сигурно е от голяма важност за Роналдо.

Отделно яхтата разполага със СПА-зона, а в случай че сте фенове на водните спортове, има голям набор от джет-ски, принадлежности за каране на водни ски, шнорхелинг, гмуркане, даже и водна пързалка. Има и частна лодка, в случай че инцидентно наемателите на бижуто решат да навлязат в по-плитки води.

Освен това на една от палубите има и частно кино на 184-инчов екран, а за ценителите на положителния алкохол има специфична маза, от която могат да изберат висококачествени отлежали виновност. Освен всичко, яхтата е особено издигната по този начин, че всевъзможни безредици на морето да не ѝ оказват въздействие и ужасяващото възприятие на морска болест да е единствено един неприятен спомен от предходен престой на плавателно средство в намерено море.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР