След като шофьор не спря пред пешеходна пътека на кръстовище

...
След като шофьор не спря пред пешеходна пътека на кръстовище
Коментари Харесай

Шофьор и пешеходец се биха на пешеходна пътека в Бургас

След като водач не спря пред пешеходна пътека на кръстовище в жк. „ Изгрев” в Бургас се стигна до пердах сред него и пешеходец, оповестява NOVA.

Водач на автомобил подхваща ляв завой, при който за малко не удря двама пресичащи – млад мъж и момиче.

Младежи пребиха мъж, спрял на пешеходна пътека

Кола удари дете на пешеходна пътека в София

Пореден гибелен случай на пешеходна пътека

Следва замяна на реплики. Водачът на автомобила слиза от колата и двамата с старата жена се нахвърлят върху пешеходеца.

Ситуацията е ненапълно комична, тъй като водачът е с една глава по-нисък от мъжа, който се нахвърля да бие. Двамата си разменят удари, а дребната старата жена пада на асфалта, до момента в който се пробва да изблъска пешеходеца. Агресивният водач също се озовава на земята.

В последна сметка пешеходецът и младата жена с него оказват помощ на нападателите да се изправят и се стартира спор за това има ли пешеходна пътека и нарушаване на разпоредбите за придвижване.

Въпреки че маркировката на асфалта е изтрита, на кръстовището са сложени знаци, които ясно демонстрират съществуването на пешеходна пътека.

Според статистката България е на второ място в Европейски Съюз, след Румъния, по брой на случаите с пешеходци на глава от популацията. В нашата страна годишно по този начин живота си губят 96 души на милион, при междинна стойност на индикатора за Европейския съюз към 50. Най-опасни за пешеходците са областите Ловеч и София.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР