След като Шаулич загуби живота си по този нелеп начин,

...
След като Шаулич загуби живота си по този нелеп начин,
Коментари Харесай

Излязоха Резултатите От Аутопсията На Шабан Шаулич, Това Променя Всичко! Издъхнал Е От

След като Шаулич загуби живота си по този безразсъден метод, се появиха доста подозрения какви в действителност са същинските аргументи за това. Имаше даже клюки, че лекарите, които са оказали първа помощ на краля на сръбската музика, са били неправилни и по тази причина той е умрял.

Беше поискана аутопсия, която да разкрие има ли нещо неправилно в тази ситуация с артиста. Първите резултатите от нея към този момент са подготвени. Те демонстрират, че Шабан Шаулич е умрял от контузии, които са разследване от случая.

„ Резултатите от аутопсията не опонират на пострадванията, зародили в резултат на автомобилната злополука. Няма и никакви признаци, че 67-годишният артист не е бил с защитен колан “, гласи формалното мнение от аутопсията на Шабан. Повече детайлности от аутопсията на Шаулич няма да бъдат огласявани до края на деня, написа kurir.rs.

Германската полиция е взела 3D фотоси от мястото на случая. С тяхна помощ служителите на реда ще се опитат да възстановят тъкмо какво се е случило при сблъска на колите.

След като аутопсията на Шабан е подготвена, синът и дъщерята на артиста ще могат да вземат тялото на татко си и да го откарат в Сърбия. За това е очакван държавен аероплан.

Сръбските медии пишат, че по неофициална информация погребението на Шаулич ще бъде в понеделник. Сега обаче околните и роднините на артиста могат да го създадат и по-рано, откакто към този момент тялото е освободено и ще може да бъде превозено до Сърбия.

Шабан Шаулич умрял от пострадванията в злополуката сн. Туитър

Въпреки че Шабан загуби живота си още в неделя, в обществените мрежи почитатели и сътрудници на артиста не стопират да почитат паметта му. Те разгласяват общи фотоси с него или негови песни.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР