След като севернокорейският лидер Ким Чен-ун пристигна в Сингапур по-рано

...
След като севернокорейският лидер Ким Чен-ун пристигна в Сингапур по-рано
Коментари Харесай

След Ким и Тръмп пристигна в Сингапур

След като севернокорейският водач Ким Чен-ун дойде в Сингапур по-рано през днешния ден, в този момент и президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп към този момент е там за историческата среща във вторник, предадоха международните организации.
 
Самолетът на Тръмп " Еър форс уан " кацна във военновъздушната база " Пая Лебар " в 20.21 ч. (15.21 ч. българско време). Президентът на Съединени американски щати дойде в Сингапур от Канада, където си потегли предварително от срещата на върха на Г-7. По пътя той отдръпна страната си от заключителната декларация на форума.

 
 Доналд Тръмп в Сингапур БГНЕС
Тръмп дойде в Сингапур няколко часа след Ким. Севернокорейският водач към този момент се срещна със сингапурския министър председател Ли Сян Лун, който на следващия ден ще одобри и президента на Съединени американски щати.
 
Тръмп бе посрещнат на пистата от сингапурския министър на външните работи Вивиан Балакришнан. Той отпътува с конвой към хотел " Шангри Ла " в центъра на Сингапур, където бе настанен. Хотелът на Тръмп се намира на към 500 метра от този, където отседна Ким Чен-ун - " Сейнт Реджис ".-->

 
 Доналд Тръмп в Сингапур БГНЕС
Предвидено е президентът на Съединени американски щати и севернокорейският водач да се срещнат в хотел " Капела " на остров Сентоса. По-рано Белият дом заяви, че диалозите сред двамата ще стартират в 9 ч. (4 ч. българско време) във вторник.
 
Това ще е историческа първа среща сред настоящ президент на Съединени американски щати и севернокорейски водач. Преговорите ще се съсредоточат върху закриването на нуклеарната стратегия на Северна Корея в подмяна на намаляване на дипломатическите и икономическите наказания против затворената комунистическа страна, показва ДПА.

Агенцията отбелязва, че остава неразбираемо по какъв начин може да наподобява възможното съглашение, защото е малко евентуално Пхенян да се откаже от програмата си за балистични ракети по метода, предстоящ от Вашингтон.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР