След като Северин Красимиров получи 30 години затвор за убийството

...
След като Северин Красимиров получи 30 години затвор за убийството
Коментари Харесай

Близки на Виктория след присъдата на Северин: Нито един живот не струва толкова

След като Северин Красимиров получи 30 години затвор за убийството на Виктория Маринова, околните на журналистка не считат, че наказването е съответно.

Съдът призна за отговорен подсъдимия по всички обвинявания – за обезчестяване, блудничество и съзнателно ликвидиране по изключително нечовечен и непосилен за жертвата метод.

Делото се гледаше по съкратената процедура, а Северин призна виновността си, което автоматизирано понижава присъдата с една трета.
30 години затвор за Северин Красимиров Прокуратурата го упрекна за три тежки умишлени закононарушения: обезчестяване, блудничество и ликвидиране на телевизионната водеща Виктория Маринова
„ Нито един живот не коства толкоз (30 години), присъдите можеха и би трябвало да бъдат повече, само че колкото и да дадат - значимият въпрос е какво ще се промени, дали единствено годините са отмъщение, по какъв начин да се превъзпита този човек”, разяснява някогашният мъж на Виктория Свилен Максимов.

Според свекъра на убитата журналистка има метод да се промени тази неправда:

„ Така или другояче присъдата е най-много по закона, само че това ли е действителното осъдени, съгласно мен би трябвало да се допише още една алинея, че упрекнатите по най-тежките санкции да не могат да се възползват от облекченията, които дава тази прословута глава 27”, разяснява той.
Северин Красимиров - вменяем, ще бъде съден за изнасилването и убийството на Виктория Маринова Медицинска експертиза демонстрира, че младият мъж е с лека умствена назадничавост и е прочувствено нестабилна персона
Според него също по този начин извиненията на Северин в съда са били изрепетирана сцена, а не заслужено разкайване.

Колеги на Виктория пък считат, че посредством подписки е допустимо да се провокират промени в закона.

Северин може да апелира присъдата си, а съгласно отбраната му той ще го направи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР