След като Сенегал и Бенин си осигуриха място на четвъртфиналите

...
След като Сенегал и Бенин си осигуриха място на четвъртфиналите
Коментари Харесай

Сблъсъкът на титаните в Купата на африканските нации днес

След като Сенегал и Бенин си осигуриха място на четвъртфиналите в шампионата за Купата на африканските народи, през днешния ден ще станат ясни още два тима, които не престават напред към мечтания трофей!

Зрителите на RING ще могат да гледат директно един от най-интригуващите конфликти - този сред Нигерия и Камерун от 19:00 ч. В късния мач от 22:00 ч. домакинът Египет ще се опита да зарадва темпераментните си почитатели с победа над Южна Африка.

Един от огромните любимци за трофея ще би трябвало да си стегне багажа и да се прибере у дома още довечера! Нигерия и Камерун ще изиграят мач, след който единствено един отбор и една страна ще ликуват.

И двата тима имат задоволително исторически претекстове, с цел да преследват трофея със самочувствие. Камерун е първенец в шампионата от предходното издание, а има и още 4 трофея във витрината си. Нигерия пък съумя да материализира положителната си игра с 3 трофеи, последната от 2013 година

Снимка: Reuters

В груповата фаза на шампионата обаче двата отбора демонстрираха леки съмнения, като приключиха на вторите места. Камерун реализира една победа и две равенства, а Нигерия победи два пъти и загуби изненадващо от Мадагаскар.

Кой от двата тима ще продължи напред и кой ще отпадне? Гледайте Нигерия - Камерун, директно по RING от 19:00 ч.

В 22:00 ч. пък започва спектакълът сред домакина на шампионата Египет и Южна Африка.

" Фараоните " разчитат на своята звезда - Мохамед Салах, който до в този момент не ги подведе! Домакините имат 3 победи в 3 мача в групата и солидна поддръжка по трибуните.

Снимка: Reuters

Тимът от Южна Африка съумя да се промъкне напред в елиминациите с една победа и две загуби. Дали обаче няма да изненада всички с триумф? Ще разберем в срещата от 22:00 ч. директно по RING.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР