След като се завърна от ваканцията си в Доминикана, Гери-Никол

...
След като се завърна от ваканцията си в Доминикана, Гери-Никол
Коментари Харесай

Бащата на Гери-Никол: Лигавиш се в сторитата. Нейният отговор - не ми пука

След като се завърна от ваканцията си в Доминикана, Гери-Никол показа любопитни детайлности към себе си в предаването " Тази неделя " по bTV.

 



 

" Готина и луда ", по този начин дефинира певицата себе си. " По-осъзната съм, знам какво желая от живота и просто го реализирам ", споделя изпълнителката и прибавя, че би останала още в Доминикана, в случай че нямаше идни участия. 



Изпълнителката учи промишлен бизнес и предприемачество, защото има вяра, че един добър актьор " би трябвало да е в час с всеки откъс от нещата ", с цел да се оправя по-добре с уговорките си. Счетоводството пък е в ръцете на майка ѝ. Именно тя дава отговор и за стайлинга на щерка си. Гери-Никол признава, че без родителите си не би била " този актьор, човек и душичка ".

Певицата не пропуща да направи и разлика сред театралния и същинския обра, като отбелязва, че в персоналния си същински облик тя е почтено творение, дете с чиста душа. Другото е театрално наличие, което тя се старае да поддържа, с цел да е сполучлива в кариерата си. " Закрила съм зърнената просвета и останалите неща. Но един актьор би трябвало да предизвика. Все отново не сме си поставили расото, не сме деви марии. Има театрален облик и същински, в който би трябвало да бъдем деца и душинки. "  

 
                             

Последната забележка, която татко ѝ прави, е, че се лигави в сторитата си в Инстаграм. Гери обаче не мисли по този начин и прибавя, че човек не трябва да се трансформира поради хорското мнение.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР