След като се роди синът им, принц Хари и херцогинята

...
След като се роди синът им, принц Хари и херцогинята
Коментари Харесай

Принц Хари, Меган Маркъл и с какво вбесиха британците

След като се роди синът им, принц Хари и херцогинята на Съсекс Меган Маркъл взеха решение, че ще имат потребност от ремонт в имението " Фрогмор Хаус " в Уиндзор, където ще живеят.

Ремонтът, който към този момент е към своя край (остава единствено да се озелени градината и да се направи в допълнение градинско осветление) обаче излиза на съпрузите 2.4 милиона английски лири.

И в това по принцип няма нищо неприятно, единствено в случай че вадеха парите от личния си джоб, а не от този на английските данъкоплатци. Особено поради обстоятелството, че първоначално двамата твърдяха, че реновацията на къщата ще коства най-малко два пъти по-малко от тази сума.

Макар че мебелите, техниката и и някои други предмети от интериора, са купени с парите на Меган и Хари, въпреки всичко голямата сума за останалата част от ремонта би трябвало да се заплати от популацията на Англия. Причината е, че парите са взети от суверенния грант на кралица Елизабет Втора, а той се образува от налозите на жителите на Острова.

И до момента в който огромна част от локалното население не схваща за какво би трябвало да покрие този голям разход от личния си джоб, непосредствен до кралското семейство твърди, че това не е някаква волност на принц Хари и Меган, а належащ ремонт, който е трябвало да създадат, написа Independent.

" Фрогмор Хаус " е остаряла постройка (строена е през XIX век) и съпрузите са срещнали някои компликации при ремонта й - по-голямата част от тавана и пода са били в доста неприятно положение, а отоплителните системи са били остарели, неефективни и не са отговаряли на екологичните стандарти. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР