След като се раздели с работата на водеща в Игри

...
След като се раздели с работата на водеща в Игри
Коментари Харесай

Сърчаджиева се уреди с роля в хитов български сериал

След като се раздели с работата на водеща в " Игри на волята ", Алекс Сърчаджиева има късмет да се уреди с много по-интересен ангажимент. Според клюката дъщерята на Пепа Николова може да получи роля в продължението на хитовия сериал " Дяволското гърло ", където да играе следователка един до друг с Теодора Духовникова и Владо Карамазов, написа таблоидът " Уикенд ".

Наскоро Алекс Сърчаджиева показа, че е била в Смолян, където е снимачната площадка на " Дяволското гърло ". Тя накара почитателите си да мислят, че пътуването до Родопите е било най-обикновена почивка. Но фотосите, които сподели, не наподобяват на любителски. От пръв взор се вижда, че са професионални, а позите, в които звездата застава, са като за кастинг. В това не би имало нищо подозрително, в случай че Алекс имаше податливост по принцип да театралничи по този " кифленски " метод. Актрисата обаче е от хората, които сякаш са оперирани от суетност, и в никакъв случай не би застанала пред обектива в сходна " кинаджийска " поза, в случай че нямаше сериозна причина.

Смята се, че тези фотоси на скалите над Смолян са правени точно за кастинг за втори сезон на " Дяволското гърло ". Екипът към този момент повече от година работи по продължението и фотосите би трябвало да стартират напълно скоро. Любопитно съвпадане е, че тъкмо преди пътуването до Родопите Алекс смени цвета на косата си – от рус той стана мрачно червен. Актрисата даде половинчато пояснение за аргументите за смяната, обяснявайки ги с потребността си от нещо друго. Но най-вероятно става въпрос за нова роля, поради която се е наложило да се пребоядиса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР