След като се разбра, че Симоне Верди ще остане в

...
След като се разбра, че Симоне Верди ще остане в
Коментари Харесай

Наполи има нова трансферна цел

След като се разбра, че Симоне Верди ще остане в Болоня, Наполи ще насочи напъните си на трансферния пазар към привличането на Матео Политано от Сасуоло. Двата клуба могат да се договорят за договорка на стойност 20 млн. евро. Отделно от това, неаполитанци ще пратят чартърен в Сасуоло бранителя Никола Максимович.

24-годишният Политано е свързван с трансфер в Рома или Ювентус, само че в този момент на сцената излиза и Наполи. Халфът има 18 мача и 3 гола в Серия " А " този сезон, а едно от преимуществата му е, че умее да играе както по двата фланга, по този начин и зад нападателя.

Политано е желан от Маурицио Сари пред Жерард Деулофеу. Наполи не желае да рискува с крилото на Барселона, тъй като той работи прекомерно самостоятелно и няма да пасне към стила на игра на " небесносините ".

Лукас Моура беше различен от разновидностите за усилване конкуренцията в нападателен проект, само че заплатата на бразилеца от Пари Сен Жермен е непостижима за Наполи, а и Моура е покрай контракт с Манчестър Юнайтед.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР