След като се проведоха и вторите квалификации за класиране в

...
След като се проведоха и вторите квалификации за класиране в
Коментари Харесай

Квалификациита за втори полусезон на Game Ninja League приключи



След като се организираха и вторите квалификации за класиране в Game Ninja League участниците във втори полусезон по CS:GO и Hearthstone са ясни.

Квалификациите по CS:GO, Dota 2, League of Legends и Hearthstone към този момент са в историята и скоро стартират мачовете от груповата фаза, която във втория си полусезон ще бъде още по-интригуваща и ще ви прикове пред мониторите в идващите няколко седмици.

В дисциплината Counter-Strike: Global Offensive след тежки борби по време на квалификацията ни бяха излъчени най-хубавите 8, които ще продължат в груповата фаза. Сред тях има добре познатите от предишния полусезон TDR-Gaming и HeadshotBG, както и редица нови тимове, като Assembly Gaming, Vilay Academy, както и CS:GO еквивалента на един от най-хранителните и засищащи LoL тимове в България - BISKVITKI ZAKUSKA,

Отборите в CS дисциплината са разпределени в две групи, показани изпод:

Група А

Pandas in Ambush
Biskvitki Zakuska
Bojestvata
Vilay Academy

Група Б

Levski
Assembly Gaming
TDR-Gaming
headshotBG

Подробности за мачовете във всяка от групите може да намерите, като наблюдавате линка на всяка група.

Определено доста мощен полусезон се обрисува, тъй че не го пропускайте на CS:GO канала ни в Twitch.tv. Мачовете стартират на следващия ден 03.04. от 19:00.

В дисциплината Hearthstone борбата за място в груповите етапи също беше на равнище, като в квалификациите се включиха едни от най-хубавите играчи в българското HS общество! SilentStorm, Prodigy, m3cu и Jengo са единствено част от класните играчи, които взеха присъединяване в квалификацията, като квалификацията донесе триумф на някои от тях и отчаяние на други.

В последна сметка в груповата фаза се класираха в действителност положителни играчи, а някои от тях гледахте и предишния полусезон през погледа на MorGalad и AlekSano.

Отборите в HS дисциплината са разпределени в две групи, показани изпод:

Група А

Jengo
shumz
petko
Constantine

Група Б

bnight
Felzak
M3cu
RupertMurloc

Подробности за мачовете във всяка от групите може да намерите, като наблюдавате линка на всяка група.

Да им пожелаем триумф по Пътя на Нинджата и да ги гледаме по време на груповата фаза, която стартира скоро на нормалното място - нашият Twitch.tv канал за Hearthstone. Мачовете стартират на следващия ден 03.04. от 19:00.

Квалификациите по Dota 2 и League of Legends не бяха задоволителни, с цел да бъдат излъчени топ 8 за присъединяване в груповите етапи, като нужните тимове ще бъдат допълнени посредством отборни предложения, а информация за провеждането на груповата фаза по тези 2 игри ще бъде оповестена на 8-ми Април.

Game Ninja League се организира с поддръжката на Acer, Predator, MSI и D-Link.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР