След като се пробва за синоптичка в Нова ТВ, а

...
След като се пробва за синоптичка в Нова ТВ, а
Коментари Харесай

Бунт срещу Нора Шопова в БНТ

След като се опитва за синоптичка в Нова ТВ, а след това се провали с гръм и тропот в ролята на водеща на настоящото предаване „ Питай БНТ”, в този момент кльощавата манекенка Нора Шопова ще води спортните вести в публичната медия Българска национална телевизия, твърди HotArena. Тя няма нито ден трудов стаж като състезателен публицист. В спортната редакция на Българска национална телевизия към този момент се готви протест поради следващото безумно предопределение на Нора Шопова. Хората с години опит в отразяването на спортни вести не могат да си обяснят посредством какъв механизъм другояче миловидната, само че неопитна манекенка се оказва задоволително способена, с цел да стане лице на редакцията им.

До момента тя надали е направила и един репортаж от противоречиво събитие, а до каква степен необятни и задълбочени са познанията ѝ в тази област, единствено хората зад кадър, които се пробват да я обучат, могат да обяснят в детайлности. Колегите на Нора разясняват, че няма да се изненадат, в случай че се окаже, че тя не знае даже кои са Григор Димитров и Ивет Лалова. В същото време като водещ на спортните вести се чака да бъде един от най-подготвените хора в екипа, тъй като човек на такава позиция на процедура е шеф на останалите. Той би трябвало да е във вътрешността в материала, с цел да може навреме да реагира при възможни неточности в репортажите, да организира изявленията, да редактира текстовете и да подрежда новините по значимост.

Хората в Българска национална телевизия надълбоко се съмняват, че младата Нора може да извърши което и да е от изброените отговорности. И разясняват, че елементарният факт, че една манекенка спортува, с цел да наподобява добре, не значи, че е наясно със спортните събития в България и по света. Странният избор на моделката Шопова за водеща идва откакто преди няколко месеца Българска национална телевизия се раздели с потвърден експерт в региона, какъвто е Камен Алипиев – Кедъра. Той си събра багажа от постройката на „ Сан Стефано” 29, тъй като нямаше тапия за висше обучение. Няколко месеца по-късно се дипломира, само че отхвърли да се върне в Българска национална телевизия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР