След като се появиха опасения, че първородният й син може

...
След като се появиха опасения, че първородният й син може
Коментари Харесай

Джулиана Гани с тайна сватба

След като се появиха опасения, че първородният й наследник може да бъде записан на името на някогашния брачен партньор на Джулиана Гани - Станимир, тя побърза да се омъжи скрито за новата си възлюбена, написа HotArena.

Джулиана и сегашният й Илиян, които се изживяват като инфлуенсъри са сключили брак преди раждането на дребния им наследник който съгласно слуховете се споделя Давид. Имаше заплаха бебето да не бъде записано на татко си Илиян, а да носи семейството на първия брачен партньор на Джулиана Станимир. Причината за това е пресния бракоразвод на Джулката и член от Семейния кодекс, който гласи:

"Съпругът на майката се счита за татко на детето, родено по време на брака или преди приключването на 300 дни от неговото преустановяване ". Според идната алинея 2,: „ в случай че детето е родено преди да се изтегли 300 дни от прекратяването на брака, само че откакто майката встъпи в нов брак, за татко на детето се счита брачният партньор на майката от новия брак ". Именно по тази причина Джулиана Гани се е решила на тази сериозна крачка в живота си. Неясно за какво двойката не е огласила радостното събитие. Издават ги единствено и само брачните халки, които двамата носят.

View this post on Instagram
Някъде четох, че човек е благополучен, когато има това, което обича, а не това което другите харесват! Аз съм щастлива, когато съм сгушена в тишината! Тогава като че ли времето е спряло @naydenov.fitness

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on Jan 27, 2020 at 12:40am PST
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР