След като се появиха обвинения, че Адам Лавин е изневерил

...
След като се появиха обвинения, че Адам Лавин е изневерил
Коментари Харесай

Адам Лавин проговори след обвиненията в изневяра: Флиртувах с жени онлайн, но ...

След като се появиха обвинявания, че Адам Лавин е изневерил на брачната половинка си Бехати Принслу, фронтменът на Maroon 5 наруши мълчанието си. 43-годишният музикант употребява Instagram, с цел да каже своята истина.

" В момента се приказва доста за мен и желая да разясня случая, хвърляйки светлина по тематиката. Сбърках, че общувах по флиртуващ метод с друга жена, с изключение на брачната половинка ми. Нямам спекулация, само че все пак прекрачих границата по време на презрян интервал от живота ми. В някои случаи стана несвоевременно. Обърнах внимание на това и започнах съществени стъпки, с цел да поправя това със фамилията си. Жена ми и фамилията ми са всичко, което ме интересува на този свят. Да бъда толкоз доверчив и задоволително малоумен, с цел да пожертвам единственото нещо, което в действителност има значение за мен, беше най-голямата неточност, която можех да направя. Никога няма да се повтори ", написа артистът на стори в обществената мрежа.

Припомняме, че неотдавна моделът Съмнър Стро показа в TikTok видео, в което твърди, че е имала едногодишна спекулация с Адам Лавин.

" По създание... Имах връзка с мъж, който е женен за модел на Victoria's Secret. По това време бях млада, наивна и почтено казано се усещах употребена. Бях елементарно манипулирана. Моят морал беше неумишлено злепоставен, бях изцяло манипулирана... "

Стро също по този начин твърди, че Лавин я попитал дали била съгласна, в случай че бременната му жена роди момче да го кръстят Съмнър.

embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect.

Тя качи и второ видео в TikTok, в което разкрива, че има скрупули, защото е считала, че звездната двойка имала съществени проблеми между тях и по тази причина си била разрешила да интимничи с артиста. Когато схванала, че това в действителност не е по този начин, поставила завършек на всичко и счита, че в тази ситуация единствените жертви са брачната половинка му и техните деца.

Replying to @alanasanders89

Адам Лавин и Бехати Принслу имат 8-годишен брак и сега чакат третото си дете. Те към този момент са родители на Дъсти Роуз, на 6 години, и Джио Грейс, на 4 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР