След като се появи с бляскава визия във вторник вечер

...
След като се появи с бляскава визия във вторник вечер
Коментари Харесай

Стилна и на стадиона: Кейт Мидълтън очарова със спортни умения

След като се появи с блестяща визия във вторник вечер (припомнете си тук), на идната заран херцогинята на Кеймбридж сподели напълно друга своя страна .

По време на събитие, проведено от благотворителната организация SportsAid , Кейт Мидълтън, която е неин патрон, се включи в тренировките на спортистите . След къс инструктаж паралелно до тях херцогинята сподели своите спринтьорски умения .

The Duchess packs a punch pic.twitter.com/mNeEyXoQCT
— Richard Palmer (@RoyalReporter) February 26, 2020
На Стадион Лондон в Стратфорд Кейт получи и урок по бокс , като от самото начало очевидно се забавляваше да взе участие в самодейността, която празнува триумфите на млади спортисти и приноса, който техните родители и настойници имат в достиженията им .

Вижте още фотоси в галерията тук >>>

По този мотив Мидълтън показа: „ Решаващата роля, която играят родителите и болногледачите в живота на децата ни, не може да бъде подценявана. За всички вас тук, вие вършиме и сте създали повече, в сравнение с отговорностите ви изискват; посветили сте своето време и отдаденост да подхранвате изключителните гении на децата си. А като родител имам голямо удивление към вас и знам какъв брой комплицирана и времеемка е вашата роля. “

 Кейт Мидълтън Getty

За свое улеснение херцогинята се появи с бели кецове Mark & Spencer, зелена блуза и необятни панталони в същия цвят , а когато не беше на терена, нейното вталено сако Smythe внасяше грациозност към тоалета ѝ.

Вижте още фотоси в галерията тук >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР