След като се похвали, че е раздала на старчески домове

...
След като се похвали, че е раздала на старчески домове
Коментари Харесай

Даровете на Караянчева

След като се похвали, че е раздала на старешки домове остарели календари, които обаче имали...чудни пейзажи, Цвета Караянчева наподобява е влезнала в благотворителна серия. Ние може да й помогнем с хрумвания за блага.  
1) Малко депутати
Нали ще да стават 120 - какво ще стане с останалите 120? Нищо не би трябвало да се изхвърля! Те могат да се дарят на старческите домове. Във всеки старешки дом по двама-трима, които да се грижат за положителното въодушевление на пенсионерите с песни и веселба. По безмълвните могат да се засядат до фикусите и да се поливат с кюфтета понякога, т.е. през час. Чудни пейзажи.  
2) Скрап 
Като непрекъснато обновявано място, Народното събрание би трябвало да изхвърля постоянно някакви работи. Вие ще попитате какви, само че не може да не санкционира прекомерното ви любознание с липса на отговор. Дайте да създадем по този начин: напряко всичко се натоварва на един камион и се праща към старческите домове, където пенсионерите към този момент да го сортират и изследват за развлечение и утеха. Може нещо да им хареса - няма да става зян. 
3) Прах в буркани 
Когато е бил част от свещена обител, прахът става светиня. Би могло чистачките на Народното събрание да не се отнасят толкоз безконтролно към специалността си и последователно да натрупат малко прахуляк от Народното събрание в буркани. Тези буркани може да се разпратят по разнообразни старешки домове, където да бъде вдишани от всички, с цел да попият от атмосферата. 
4) Карта с пътната мрежа на България 
Да, дано да е от 1975 година, само че за разлика от календарите, картите на пътните мрежи на България не остаряват. Всеки възрастен човек би желал да се върне в младините си и автомагистрала " Хемус " е автомагистралата към всички носталгии. От грижа към запазването на действителността такава, каквато e била близо половин век, властта просто не я строи. От положително сърце. 
5) Флашка със запис на гласа на премиера
Тя ще се съдържа мъжката му молба и дума към пенсионерите да кажат " Добре е " за това, че им дава по 50 лв. по време на изключителното състояние. Тази молба би могла да се пуска по старите тонколони на Народното събрание, пратени също в старешки домове в случай че са почнали да припукват. През двайсет секунди ще се чува гласът на Борисов и през двайсет секунди пенсионерите ще дават отговор " Добре е! ". Това ще върви като хорово осъществяване непрестанно. Питате с право, докога?
Докато не стане добре. 
 
Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР