След като се отърваха от терора в МС, много хора

...
След като се отърваха от терора в МС, много хора
Коментари Харесай

Борисов за ареста: Това е решение, взето по време на оргия с пици на кристали

" След като се отърваха от терора в Министерски съвет, доста хора започнаха да описват по какъв начин е осъществена тази грозна сцена. Те са знали, че е противозаконна. Те са занаели, че е произвол. Това решение е взето на една оргия с доста уиски, бяло вино, пици на кристали, и заря поръчали – с единствена задача да ме извлечат пред децата с белезници. Знаейки 100%, че правят противозаконни дейности. И тъкмо тези хора, които видно са корумпирани, са се захваналаи да вършат правосъдна промяна и да желаят техният сатрап да е едноличен стопанин в КПКОНПИ ", уточни Борисов.

 

По време на конференцията водачът на ГЕРБ за следващ път се скара на публицистите, които не питали за връзката сред частна куриерска компания и хакерската офанзива против Български пощи, както и за изказванията на служебния министър на вътрешните работи Иван Демерджиев за частните празненства в бази на Министерство на вътрешните работи.

 

" На 16 август почивните бази на Министерство на вътрешните работи са употребени за частни празненства. Е по какъв начин нито един публицист не зададе въпрос - какви са тези частни празненства? А там са канени хора, които даже не са чиновници на въпросното ведомство. Това го споделя Демерджиев пред Би Ти Ви и тематиката се похлупва. Защо не споделят кои са тези бази, кои са тези жители? Но никой не му задава въпроси. На 22 август зам.-министър Папукчийски - Пощите бяха хакнати поради куриерска компания. Все още следствието от тази офанзива не е отстранено. Дори последния месец пенсиите бяха раздадени със забавяне. Хакерските офанзиви, които сринаха Български пощи през април, бяха в полза на частна куриерска компания. Е по какъв начин някой не попита за това? Не ви ли е забавно, това не провокира ли въпроси? ”, пита Борисов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР