След като се опитаха да пазят в тайна раждането на

...
След като се опитаха да пазят в тайна раждането на
Коментари Харесай

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс показаха бебето

След като се пробваха да пазят в загадка раждането на бебето си колкото се може по-дълго, Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс най-накрая го демонстрираха. Актьорът не се стърпя и показа умилителна фотография на тях тримата в Twitter.

На фрагмента, изработен в гората, холивудската звезда е прегърнал жена си, като детенцето е сред тях.



„ Обичам Британска Колумбия. Искам дъщерите ми да живеят в същата естествена среда, в която аз израснах “, гласи текстът на Рейнолдс към фотографията.

До момента двойката не бе съобщила нито по кое време тъкмо се е родило бебето, нито от какъв пол е. Сега постът поставя завършек на подозренията – то е момиченце, с което дъщеричките в фамилията стават три.

Райън зарадва почитателите си със фотографията и употребява вниманието, което получи от тяхна страна, с цел да ги прикани да гласоподават на идните избори: „ Кандидатът, за който ще гласувате на 21 октомври, ще дефинира политиката, обвързвана с климата. Горд съм с напредъка през последните четири години “.

По-рано Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс оповестиха в изявление, че децата са смисълът на живота им и желаят да имат обикновено детство, надалеч от светските среди.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР