След като се омъжи, стана майка и създаде своя серия

...
След като се омъжи, стана майка и създаде своя серия
Коментари Харесай

Серина Уилямс с биографичен сериал

След като се омъжи, стана майка и сътвори своя серия козметични артикули, в този момент Серина Уилямс се впуска в ново предизвикателство.

Тя ще влезе в ролята на актриса и ще изиграе самата себе си в документална поредност на HBO, озаглавена " Being Serena " ( " Да бъдеш Серина " ).

 Серина Уилямс със лична козметична линия
Серина Уилямс със лична козметична линия

Какво ще бъде името на марката

Премиерата на първия епизод е на 2 май. Тенисистката показа в профила си в Instagram филмов откъс на продукцията. От него се схваща, че акцентът ще бъде върху бременността и измененията в живота й , настъпили преди, по време и след този интервал.

Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams) на Мар 26, 2018 в 10:14 PDT

" Нямам самообладание да споделя с вас през какво минах в последната година. Животът ми радикално се промени ", написа Уилямс в обществената мрежа. За първи път ще забележим откровената й изповед за терзанията по отношение на кариерата и бъдещето, които стартират с двете чертички върху теста за бременност .

Серина подари брачна половинка си Алексис Оханян с щерка през септември предходната година. Малко по-късно двамата размениха брачни клетви на обилна гала. И по този начин персоналният живот на 36-годишната тенисистка взе безспорен превес върху спортната й кариера .

Публикация, споделена от Serena Williams (@serenawilliams) на Мар 26, 2018 в 7:55 PDT

Въпреки че има съществени съмнения по отношение на това дали ще успее да се завърне на корта, Серина е безапелационна, че към момента не счита да се пенсионира . Намеренията й още веднъж да се върне в професионалния спорт, а по-късно да роди второ дете на Алексис. Още изповеди чакаме в епизодите на " Being Serena ", написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР