След като се ожени и се реализира като баща на

...
След като се ожени и се реализира като баща на
Коментари Харесай

Синът на Цеца Величкович с жена си и децата заживя на село (Вижте къщата на Велко в Тител – Снимки)

След като се ожени и се осъществя като татко на две деца Велко Ражнатович в името на спокойствието и възпитанието на двамата си сина Желко и дребния Кръстан реши да напусне живота в града и се реалокира със фамилията си на село. Сега  домът на фамилията е в Тител, малко обитаемо място в област Войводина.

Далеч от шума на огромния град домът на семейство Ражнатовий умерено може да се  назова оазис на спокойствието. Велко и Богдана го реновираха съгласно техните потребности на младо семейство.

Родителите наа снахата на Цеца имат парцел в това малко обитаемо място с огромна фамилна къща. А Велко получи като зестра друга къща от тъсъта и тъщата, в която в този момент с Богдана живеят с двете си момчета.

За себе си и за Желко и Кръстан фамилията сътвори кътче от фантазиите си. В огромния двор на открито има басейн и лятна къща. На която се радват през летните дни.

Сега домът на младите Ражнатович се снабди и с съвременен фитнес навън. С повече от 10 уреда, които могат да употребяват на чист въздух.

Тук синът н Цеца, който е боксьор ще може да се концентрира върху формата си, а брачната половинка му го поддържа в това потребно занятие.

Източник: ubavinaizdravje.mk

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР