След като се изигра първият четвъртфинал за Купата на Лигата

...
След като се изигра първият четвъртфинал за Купата на Лигата
Коментари Харесай

1/4-финали: Лондонско дерби и досадни пчелички около Челси

След като се изигра първият четвъртфинал за Купата на Лигата ( " Карабао Къп " ), е време за най-малко на хартия по-интригуващи конфликти от тази фаза. Единият от тях опълчва лондонски противници, които са в гневната битка за място в топ 4 на британската Висша лига.
Битката за топ 4 се придвижва в Купата на Лигата
Става въпрос за Тотнъм и Уест Хям, като мачът ще се организира на ултрамодерния " Тотнъм Хотспър Стейдиъм " в сряда, 22 декември, от 21:45 часа българско време. Коефициентът на efbet за триумф в интерес на домакините е 2,35, до момента в който за победа за " чуковете " е 3,25 (равенството е оценено на 3,45).

Изненадващо или не, само че " шпорите " нямат триумф над този противник в три следващи дуела, въпреки и те да са били в шампионата. Нещо повече, в последните им две срещи Уест Хям е стигал до триумфа. Във въпросните три мача са вкарани общо 10 гола, което прави приблизително по 3,33 на мач.

Единият от тях е приключил при зрелищното 3:3, а единствено в последния случай не се е стигнало до гол/гол, защото Тотнъм не съумя да се разпише. Коефициентът на efbet при сегашната им среща головете да са над 3,5 е 3,55, до момента в който за под 2,5 е 1,90. Съответно за това още веднъж и двата отбора да съумеят да се разпишат е 1,80, а за няма гол/гол е 2,15.



За последните им 5 директни мача един против различен са изпълнени общо 51 ъглови удара, което прави приблизително по 10,2 на мач. Ставката традицията да продължи и още веднъж да забележим над 9,5 корнера за срещата е 1,80, до момента в който за под 9,5 е 2,00.
Брентфорд в търсене на нова изненада против гранд 
Отново в сряда (22 декември) и още веднъж от 21:45 часа българско време и различен лондонски отбор има тестване на четвъртфиналите за Купата на Лигата. То е посещение на Брентфорд, който потвърди, че може да бъде доста " скучен " за грандовете през този сезон.

Освен това за " пчеличките " шампионатът се явява като чудесна опция за героизъм през акцията, защото най-големите тимове не влагат тези сили, които концентрират в шампионата. Коефициентът на efbet за триумф в интерес на Брентфорд е 5,20, до момента в който успеха за Челси е с 1,80. Равенството е оценено на 3,75.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР