След като създадоха двуместния верижен офроуд с екстремни способности Ripsaw

...
След като създадоха двуместния верижен офроуд с екстремни способности Ripsaw
Коментари Харесай

Уникално! В САЩ създадоха „снежна ракета” с вериги

След като сътвориха двуместния верижен офроуд с рискови качества Ripsaw EV2 с мотор с мощ 750 к.с., компанията Howe & Howe Technologies на двама братя-близнаци Майкъл и Джефри Хоу сътвори едноместния вид Ripsaw EV3-F1, като му конфигурира два пъти по-мощен мотор с 1500 к.с. Братята нарекли неповторимата си машина „ ракета с вериги”. Видео от тестването на „ звяра”, считан за „ върха на високоскоростното пътешестване отвън пътя”, е качен в youtube.

На видеозаписа се вижда по какъв начин машината на практика стремително набира скорост като от катапулт и даже се изправя на задните си колела, като показва отлична маневреност, с лекост скача от спонтанни трамплини, не губи направлението върху лед и не се прекатурва даже и при най-резките маневри.

Все още не се разгласяват дефинитивни характерности на машината, само че предходния модел със „ слабия двигател” набира 100 км за 3,2 секунди и изкачва стръмнини с надолнище 70 градуса.

Цената още не е оповестена, само че предходната версия се продава за 400 хиляди $. Новата играчка за милиардери може би ще коства много повече, заяви thedrive.com.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР