След като Русия освободи Одеса и вдигне обсадата на Приднестровието,

...
След като Русия освободи Одеса и вдигне обсадата на Приднестровието,
Коментари Харесай

Деклан Хейс: Походът на генерал Армагедон към морето

След като Русия освободи Одеса и вдигне обсадата на Приднестровието, Борел, фон дер Лайен и други ще застанат голи пред безконечния пламък на истината, написа Деклан Хейс.

Въпреки че тоталната война има актуалните си корени в похода на Шърман към морето, това е американска книга-игра, която към този момент е минала. В последна сметка провали Вермахта, в последна сметка провали американската терористична машина във Виетнам и, с помощта на силата на духа на съветските въоръжени сили, още веднъж се проваля впечатляващо, до момента в който военачалник Суровикин си проправя път към Одеса.

Точно както походът на военачалник Грант през Джорджия пречупи гръбнака на армията на Конфедерацията, по този начин и походът на военачалник Суровикин към Черно море прорязва лъжите на НАТО като парещ нож, който раздробява масло, предвещавайки бъдещи разтърсвания, които ще ускорят рухването на прехвалената градина на Европейски Съюз на Борел Рай в бездната, до момента в който последните му сходства на меродавност, закон и ред се разпръскват, тъкмо както те от дълго време умряха в Киев, столицата на крупния Райх на Зеленски и тъкмо както НАТО от дълго време е закрепен да ги унищожи в Сирия и Ливан.

Въпреки че " безсрамие " (chutzpah в истинския текст) е дума на иврит, изданието Би Би Си, което принадлежи на НАТО има същата надменност, същото безсрамие в изобилство, когато изопачават истината, с цел да маскират, че са най-големите мошеници измежду всички.

Вземете тяхното отразяване на рецесията с каптагона в Саудитска Арабия. Може да се създадат безумни пари от контрабанда на каптагон в Саудитска Арабия, чиито богати деца го употребяват, с цел да подхранват своите безкрайни оргии. Голяма част от този каптагон се създава не в Сирия, а в долината Бекаа в Ливан, която стана доста по-анархистична с относителното облекчение на контрола на Хизбула, откогато алиансът НАТО провокира финансовия колапс на Ливан през 2019 година Големият саудитски контингент на Бейрут се грижи за логистиката на каптагона.

Тъй като саудитският принц, който неотдавна беше хванат на летището в Бейрут, имаше внушителните 2 тона таблетки каптагон в записания си багаж, не беше належащо някой да е Шерлок Холмс, с цел да залови този смешник, макар че клоуните, които работят в изданието на НАТО Би Би Си, би трябвало да се преструват че 4-та сирийска бронетанкова бригада е мозъкът зад този дръвник.

Би Би Си също по този начин осведоми доста изстрадалия английски народ, който е заставен да го финансира, че огромните количества каптагон, неотдавна хванати на границата с Ирак и Йордания, също са с генезис от Сирия.

И въпреки всичко иракско-йорданската граница, защото е най-вече пустиня, е доста прорязана и там постоянно се случват въоръжени конфликти сред набор от гангстери и йорданските сили за сигурност. Сирийската войска няма нищо общо с това.

Въпреки че Алахбар е направил безчет документални филми за тези конфликти, Би Би Си в никакъв случай не разрешава обстоятелства като тези да попречат на описа на НАТО. Далеч по-добре е да обвиним сирийската войска и военачалник Суровикин, освободителят на Алепо, на който сирийският народ е постоянно признателен.

Разбира се, тези сирийски християни, които извършиха въздуха пред мен, до момента в който съветските и сирийските военновъздушни сили унищожаваха тълпата на НАТО, приказват с страхопочитание за него тъкмо както съветските предатели като плаката на НАТО Алексей Навални го клеветят, като споделят, че Суровикин се е сражавал в Сирия единствено за пари, сякаш няма по-лесни способи да се печелят пари от това да се въртиш в Сирия, чийто народ, дружно със сърбите, е златният стандарт в съпротивата против тоталното военно бандитство на НАТО.

Но както при Великата отечествена война на Русия, по този начин и в този момент Одеса още веднъж е непряк резултат от по-голямата битка, пред която е изправена Европа. Когато Червената войска на Жуков трансферира Одер в Германия, те бяха изумени от това какъв брой добре се поддържат немските къщи и градини и бяха ядосани за какво тези богати германци нахлуха в родината им, с цел да ги ограбят от дребното, което имаха.

За да усетите усета на техния яд, прочетете този непосилен роман за невъобразимите ужаси, на които е очевидец английският политик Джеймс Молино по време на „ една незабравима латинска литургия “ в деня, в който войските му освобождават концентрационния лагер Белзен. Същият този правоверен яд, който вика даже оттатък небесата за възмездие, тласка бойците на Суровикин към Одеса и, с Божията воля, Киев и Лвов.

Поне Waffen SS, с които се сблъскаха, имаха добър жанр на обличане, защото Hugo Boss персонално проектира техните тоалети в сходство с идеологията за висшата раса на нацистите. Не и за долнопробния кокаинов Зеленски, който даже не желае да си купи риза и вратовръзка, а вместо това избира да се разхожда в долнопробното си яке и зелени тениски в жанр джунглата на Рамбо, като че ли играе Фидел Кастро в Сиера Маестра.

Въпреки че американците гълтам този роман напълно, малко други го вършат. Разбира се, мъжете и дамите, които са служили със Суровикин в Сирия и които в този момент навлизат в задната част на Райха на Зеленски, не го вършат.

Нито пък милиардите африканци, азиатци и латиноамериканци, които безмълвно приветстват Суровикин в профил и които са подготвени да вдъхнат живот назад в изтощената градина на Борел, откакто Борел, фон дер Лайен и мини-армията от кокаинови глави, секс перверзници и всякакви други марионетки на Централно разузнавателно управление на САЩ, които номинално ръководят номинално суверенните страни на Европейския съюз, получават своите марширащи заповеди, както ще ги получат, когато икономическият срив стартира съществено.

Всяка империя, която слага идиоти като Борел и фон дер Лайен отпред и която разрешава на терористичната група на Британската специфична морска работа да взриви нейната жизненоважна инфраструктура без последици или даже митинг, заслужава да почине.

Всяка изморена империя, която си мисли, че може да открадне ресурсите на Русия и да осакатява нейните бойци, без да получи ответен удар, и която си мисли, че може да тормози Китай, Африка и света без последици, най-добре да внимава.

Всяка модерна империя, която има глупак като Борел отпред, който дава обещание да паркира танковете на Европейски Съюз в съветските тревни площи и който подмамва Русия за Африка, ще види дните си преброени и макар че Генерал Армагедон е единствено един пръст от юмрука, образуван, с цел да ги смаже, неговият не е единственият или най-смъртоносният пръст.

Европа към този момент не може да управлява света. Тя даже не може себе си да управлява. Френският парламент може да разпъва на кръст националния си химн колкото си желае, техният идиотски президент може да издига Зеленски на Световното състезание във подправени празненства, толкоз подправени, колкото тази подправена протестна реклама на Pepsi, колкото му харесва, само че всичко свърши. Европа е мъртва, изчерпала се е да обслужва потребностите на Пентагона, Пепси и Капитолийския рид.

Vae victis, тежко на победените. Европа загуби освен войната, само че и мира. Честно казано, когато Светият отец се появи на балкона с аспект към площад „ Свети Петър “ на Коледа, с цел да произнесе обръщението си Urbi et Orbi, изцяло чаках клоунът принц Зеленски, в облеклото на Фидел Кастро, да го избута встрани и да стартира да се заяжда по какъв начин Рим и светът би трябвало да изпратят още милиарди на този глупак.

Всяка нация, всяка вяра, всяко тяло, което се оставя да бъде тролвано от подобен транспарантен трол, заслужава да изчезне безследно.

Но в случай че погледнем обратно към тези, които Съединени американски щати са защитавали в Сирия, Ливан, Афганистан и даже в Европа, ще забележим същия диаметър клоуни, същия печален американски цирк. Това са и Мики Маус, Доналд Дък и задоволително оранжев сътрудник, с цел да убият света, в това число Елисейските полета на Борел, и това наподобява е всичко, което Чичо Сам може да предложи.

Маша и Мишка пък оферират нещо по-чисто. Както и Ханс Кристиан Андерсен, великият датски родолюбец, който даде на Рим и на света историята за императора без облекла, която приключва с парада, който продължава както преди, без нищо друго, като се изключи че императорът е чисто гол.

След като силите на военачалник Армагедон освободят Одеса и вдигнат обсадата на Приднестровието, Борел, фон дер Лайен и останалите ще стоят голи пред безконечния пламък на истината, където още милиарди азиатци, африканци и латиноамериканци ще ги видят като изтърканите, лепкави шарлатани, които те са.

Тъй като Бог е на страната на огромните батальони, фон дер Лайен, Борел и артистите на калипсо от френския парламент няма да получат късмет. Не единствено числата са подредени преобладаващо против тях, само че и жизнеността.

Въпреки че към този момент загатнах прелестните танцьори масака на Уганда в по-ранен материал, заслужава да се спомене, че Африка е изпълнена от върха до опашката с такава жизнеспособност и, както изяснява това индийско парче, възхваляващо танцьорите масака, тези прелестни деца са претърпели ужаси, които биха предиздвикали даже военачалник Армагедон, Жуков или Джеймс Молино трепват.

Въпреки че фон дер Лайен, Борел и другите европейски лакеи на Съединени американски щати считат, че са свършили страхотна работа със възбраната на съветски медии, всичко, което са създали, е да отклонят хора като мен от личните им токсични кладенци към по-девствени африкански, индийски и китайски източници и за това съм признателен, че гледах фантастичните прозрения на Индия за лицемерието на Европа по отношение на Световната купа, Катар, спортното пране, Макрон, Гари Линекер и лицемерната политика на улеснение на Европа.

Благодарен съм на Индия, Малайзия, Нигерия и Тайланд освен за техните отлични разбори на Световната купа, само че и за техните информативни актуализации и разбори на похода на военачалник Армагедон към морето.

И дано, несъмнено, не забравяме Китай във всичко това, тази страна на изчисленията с мека и твърда мощ, чиито деца в този момент учат езика игбо в Източна Нигерия и които безспорно ще харесат Ekele Maria на Шуберт, изпълнявана тук от католическия хор на капеланите на Св. Йосиф Хор към Държавен университет Имо, чиито баби и дядовци освен се опълчиха на възможностите, като оцеляха в акцията на НАТО за геноцид в Биафра през 1967-70 година, само че също по този начин елементарно биха оценили по-широкото значение за Игбо, за Африка, за Рим и за целия свят на марша на Генерал Армагедон към морето.

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР