След като реши да продължи да разработва Microsoft Edge, базиран

...
След като реши да продължи да разработва Microsoft Edge, базиран
Коментари Харесай

Microsoft сменя логото на Edge, Facebook сложи името си на Instagram

След като реши да продължи да създава Microsoft Edge, основан на Chromium на Гугъл, Microsoft ще направи още нещо, за да даде на браузъра по-голям късмет за пазарен триумф.

Логото на Edge, което по някаква причина е проектирано да бъде сходно на Internet Explorer, към този момент няма да припомня на потребителите, че „ сърфират “ с браузър, който е правоприемник на този „ прославен “ и стар браузър.

Новото лого на Edge ще бъде в стила на иконите, употребявани от Microsoft за техните артикули, като да вземем за пример тези от Office.

Логото съставлява океанска/морска вълна, което сигурно би трябвало да се асоциира със сърфирането. Формата, основана от вълната, също е проектирана по този начин, че да припомня на буквата " E ".

--
След 15 години битие Фейсбук също реши да промени своята образна еднаквост. Компанията има ново лого, което към този момент употребява, само че не в самото приложение Facebook, а в Instagram и WhatsApp. Така Facebook акцентира интеграцията с двете известни приложения, които бяха купени от компанията. Новото лого не е кой знае какъв брой по-различно от остарялото, само че създателите споделят, че по този начин сложено, би трябвало да ни приказва за независимост. 

С този ход, съгласно блога на Facebook, компанията желае да отдели смислово приложението Фейсбук, което остава независима марка, и останалите социални мрежи и компанията.

„ Хората би трябвало да знаят коя компания прави приложенията, които употребяват, и по тази причина е направена тази смяна “, се споделя в формалното известие.

Фейсбук стои зад Фейсбук, само че също по този начин и зад Messenger, Instagram, WhatsApp, Oculus, Workplace, Portal и Calibra.

Фейсбук промени имената на WhatsApp и Instagram, които в този момент се назовават ​​WhatsApp от Фейсбук и Instagram от Фейсбук.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР