След като режисьорът Уди Алън намекна, че може да се

...
След като режисьорът Уди Алън намекна, че може да се
Коментари Харесай

Уди Алън нямало да се оттегля от киното

След като режисьорът Уди Алън загатна, че може да се отдръпна от киното, негов представител е побързал да отхвърли коментара му, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

През уикенда Алън съобщи пред испанския в. " Вангуардия ", че повече не има намерение да снима филми и вместо това желае да се концентрира върху писането на разкази и разказ. След като новината за коментара му се популяризира в промишлеността, от екипа на режисьора опровергаха изказванието.

" Уди Алън в никакъв случай не е казвал, че се отдръпва, нито че ще написа различен разказ ", съобщи негов представител в изказване за " Варайъти ". " Той сподели, че е мислил да не прави филми. Причината е, че правенето на филми, които отиват непосредствено или доста бързо в стрийминг платформи, не е изключително прелестно за него, защото Алън е огромен фен на преживяването, което предлага киното. В момента той няма желание да се отдръпва и е доста разчувствуван да бъде в Париж за фотосите на новия си филм, който ще бъде 50-ият ". 

Преди началото на фотосите във френската столица на най-новия му филм " Оса 22 " ( " Wasp 22 " ), Уди Алън към този момент беше загатнал за отдръпване, споделяйки с Алек Болдуин онлайн в Инстаграм:

" Не знам по какъв начин се усещам по отношение на правене на филми. Ще направя още един (тази есен) и ще видя по какъв начин ще се усещам ".

В същото изявление режисьорът сподели още, че " тръпката е изчезнала " и се оплака, че в този момент филмите бързо отиват в стрийминг платформите, даже след излизането им по кината. 

" Да, усещам, че ще работя още веднъж в киното, само че може би ще желая да се насоча към писането (на романи и пиеси) ", сподели Алън.

Това не е единственият намек за отдръпване. Обсъждайки идния си филм с френския вестник " Журнал дьо диманш ", режисьорът е декларирал, че " той може да е последният ", заяви уеб сайтът Дедлайн през юли. 

Преди пандемията да спре темпото на Уди Алън да снима по един кино лентата годишно, през 2020 година излезе филмът му " Фестивалът на Рифкин ". Продукцията осъществя едвам 2,3 милиона $ и получи неприятни мнения, като някои я дефинираха като най-несполучливия филм на Алън. 

По време на затварянето поради коронавирусната пандемия режисьорът написа алманах с разкази, озаглавен " Нулева гравитация ". Книгата излезе по-рано през годината на фона на обвиняванията в полово принуждение, изтъкнати в документалния минисериал " Алън против Фароу " на Кърби Дик и Ейми Зиринг.

Номинираната за " Еми " поредност от четири елементи споделя в детайли за хипотетичното хищническо полово държание на Уди Алън по отношение на щерка му Дилън Фароу. Тя го упреква в посягане през 1992 година, само че на фона на придвижването #Аз също казусът беше подложен на ново разглеждане. Алън отхвърля изказванието.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР