След като разгледа докладите на длъжностните лица, изслуша представители на

...
След като разгледа докладите на длъжностните лица, изслуша представители на
Коментари Харесай

Спартак губи служебно мача с Монтана, наложиха глоба на клуба

След като прегледа отчетите на длъжностните лица, изслуша представители на управлението на ОФК Спартак (Плевен), старши треньора, асистент треньора и капитана на тима, СТК установи, че няма уважителна причина за неявяването на ОФК Спартак Плевен в срещата от 8-ми кръг на Втора лига ПФК Монтана 1921 - ОФК Спартак Плевен, оповестена по стратегия на 14.09.2019 година. Предвид на това СТК реши:

На съображение член 24 алинея 1, писмен знак а/ и по отношение на член 24 алинея 1, в/, за отсъствие на терена по неуважителни аргументи на публична среща от шампионата на Втора лига, на ОФК Спартак Плевен да бъде присъдена служебна загуба с резултат 0:3, от актива му да бъдат отнети 3 точки и на клуба да се наложи имуществена глоба в размер на 2000 лв..
Съобразно 24 алинея 1, писмен знак б/ предлага на Дисциплинарната комисия на БФС да удостовери горното.

Предава по компетенстност на Техническия комитет да прегледа дейностите на треньорския щаб на ОФК Спартак Плевен по незаминаване на тима за Монтана.

След като прегледа заявление от ФК Марек 1915 Дупница за тима участник в Държавното състезание елитна юношеска група до 19 години, СТК реши:

Отборът на ФК Марек 1915 Дупница участник в Държавното състезание елитна юношеска група до 19 години, на съображение член 24, алинея 8, стопира своето присъединяване в шампионата и от новия сезон може да се състезава единствено в по-ниско равнище и то през едно равнище, в случай че е допустимо, също по този начин губи право да взе участие в квалификации за Държавното състезание елитна юношеска група до 19 за интервал от една спортно-състезателна година.

На съображение член 24, алинея 11 срещите на ФК Марек 1915 Дупница изиграни до в този момент в Държавното състезание елитна юношеска група до 19 години се анулират и в идващите постоянни кръгове не се присъжда резултат. Втора лига 8 кръг, събота 14 септември  Монтана 19:00  Спартак (Плевен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР