След като ръководителят на управляващата Социалдемократическа партия – Ливиу Драгня

...
След като ръководителят на управляващата Социалдемократическа партия – Ливиу Драгня
Коментари Харесай

Дънчила: Не ме е страх да изгубя поста си

След като ръководителят на ръководещата Социалдемократическа партия – Ливиу Драгня изпрати предизвестие до премиера Виорика Дънчила, тя сподели по време на визитата си в Бакау, че не е уплашена от това да изгуби работата си. „ Винаги когато приемаш даден пост знаеш, че ще пристигна деня, в който би трябвало да го напуснеш ”, сподели Дънчила.
„ Не съм уплашена. Винаги би трябвало да приемаш поста си със знанието, че ще пристигна един ден, в който ще би трябвало да се откажеш от него, само че когато напускаш би трябвало да си сигурен, че си направил вярното нещо ”, сподели румънският министър председател, съобщи БГНЕС.
Дънчила също по този начин добави, че намира за обикновено партията да следи дейностите в държавното управление.
„ Ние сме политическо държавно управление - имаме утвърждението на партията и поддръжката на ръководителя, и е обикновено да бъдем следени. Мисля, че постигането на 79% от ръководещата стратегия е положително нещо и ще бъде утвърдено от партията. Нормално е да имаме проект, да имаме цели и крайни периоди ”, съобщи Дънчила.
В изявление за Адеварул лайв, ръководителят на социалдемократическата партия Ливиу Драгня разгласи, че ще проучва обстановката на премиера във връзка с с връзките ѝ с партията, след изборите. Драгня съобщи, че същото ще важи и за другите членове на държавното управление.
Премиерът разкри, че тя ще се опита да убеди сътрудниците си в изпълнителния комитет на партията да създадат разбъркване в държавното управление, а не преструктуриране.
„ Надявам се да убедя сътрудниците си в изпълнителния комитет да създадат едно разбъркване, а не преструктуриране ”, сподели още тя.
Дънчила отхвърли опцията за преструктуриране на държавното управление посредством гласоподаване в Народното събрание казвайки, че избира институционален разговор и разбъркване по оферти от президента метод.
От своя страна Драгня, който наподобява се е отказал от преструктурирането съобщи, че е мъчно да свикаш пленарна сесия преди избори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР