След като публично отрече връзката си с боса на ВИС-2

...
След като публично отрече връзката си с боса на ВИС-2
Коментари Харесай

Глория се отрече от Жоро Илиев, обясни се в любов на Джермански

 След като обществено отхвърли връзката си с боса на ВИС-2 Георги Илиев, Глория се изясни в обич на някогашния кандидат-кмет на Пловдив Йордан Джермански. Ето какво написа тя в обществената мрежа:

" Преоткривам индивида, с който преди 10 години имахме връзки. Тогава по ред аргументи се разделихме, в това число и това, че бе зает - и аз се отдръпнах. Това, че още веднъж сме дружно, имам вяра, не е случайно…Знам единствено, че не желая този мъж да пуска ръката ми. "

Двамата се срещат инцидентно преди 10 години, само че пътищата им се разминават. Преди две години предприемачът имаше къс романс с топмодела Ирен Онтева и двойката даже бе на яхтено странствуване на Миконос, само че с Онтева не се получило. Приятелството с Глория сближило разделения с Онтева предприемач и двамата преоткрили възприятията си.

Двойката, която е дружно от близо година, скоро чукна десетилетие от познанството си. Доскоро - единствено като другари. Гло обаче не крие, че Джермански, който е по-голям от нея с две години, е същинската й обич. Примата даже го срещнала с щерка си Симона като неин сътрудник и младата певица незабавно одобрила връзката на майка си. Дълго пазила персоналния си живот зад завеса, този път Гло не пропуща да изкара на показ какъв брой е влюбена и че в никакъв случай не е късно да срещнеш същинската обич.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР