След като ПСЖ и Реал Мадрид отпаднаха след важен аванс

...
След като ПСЖ и Реал Мадрид отпаднаха след важен аванс
Коментари Харесай

Паметна вечер в Шампионска лига - Кристиано Роналдо изхвърли Атлетико

След като ПСЖ и Реал Мадрид отпаднаха след значим задатък в Шампионска лига против Манчестър Юнайтед и Аякс, почитателите на футбола станаха очевидци на още един незабравим поврат в шампионата. След като Атлетико завоюва с 2:0 против Ювентус в Мадрид, " остарялата госпожа " сподели, че притежата неизпълним дух, както и същински гибелен голаджия в лицето на Кристиано Роналдо.
Португалецът осъществя 3 безответни попадения във вратата на Ян Облак - две с глава и едно от дузпа в 84`, с което за следващ път влезе в историята на шампионата и прати Ювентус напред в шампионата. Това беше 8-ият хеттрик на Роналдо в шампионата, а той към този момент има и 63 попадения в елиминационната фаза на ШЛ - безспорният №1 по този индикатор. Подробности за срещата Ювентус - Атлетико четете в SportLive.bg .
Отборът на Манчестър Сити с лекост прескочи 1/8-финалите в Шампионска лига. " Гражданите " нямаха никакви усложнения против Шалке на своя " Етихад " и се постановиха с гръмкото 7:0. По този метод те не престават измежду най-хубавите 8 в шампионата на богатите с общ резултат 10:2. Подробности за срещата Манчестър Сити - Челси четете в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР