След като пропусна целия сезон на клей, швейцарската легенда Роджър

...
След като пропусна целия сезон на клей, швейцарската легенда Роджър
Коментари Харесай

Федерер пропуска и турнира в Торонто

 Федерер: Не знам какъв брой време ще ми отнеме да преглътна загубата  Роджър Федерер оцеля в дивото с Беър Грилс (видео)
След като пропусна целия сезон на клей, швейцарската легенда Роджър Федерер няма да играе и на шампионата от сериите " Мастърс 1000 "  в Торонто при започване на август.

Причината за решението на Маестрото е специфичната стратегия, която изготвя, целейки да продължи кариерата си допустимо най-дълго. Миналата година Федерер доближи край надпреварата, което тогава се организираше в Монреал. Преди 12 месеца той отстъпи в разногласието за купата пред Александър Зверев.

" Много съм отчаян, че няма да играя на Rogers Cup това лято. Прекарах си отлично в Монреал предходната година и постоянно се любувам да играя пред канадските си почитатели.

За страдание методът, по който дефинирам програмата си е основен за продължаването на кариерата ми и ще би трябвало да се откажа от конкуренцията в Торонто тази година. Пожелавам на шампионата допустимо най-големия триумф и скърбя, че ще го изпусна ", сподели Федерер.

В Торонто ще вземат участие съвсем всички други елитни състезатели в Тура, като включително се включва и родната суперзвезда Григор Димитров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР