След като проливният дъжд отложи старта за Гран при на

...
След като проливният дъжд отложи старта за Гран при на
Коментари Харесай

MotoGP и две битки за титли в UFC по спортните канали на А1 през уикенда

След като проливният дъжд отсрочи старта за Гран при на Англия преди две седмици, огромните звезди в MotoGP се завръщат на пистата за надпреварата за Голямата премия на Сан Марино този уикенд. MAX Sport 1 ще предава директно всичко най-интересно от Misano World Circuit Marco Simoncelli, като квалификациите са в събота от 13:30 часа, а стартът в клас MotoGP – в неделя от 15:00 часа.

След 11 старта от началото на годината, Марк Маркес води решително в генералното класиране с преднина от 59 точки пред Валентино Роси. Защитаващият купата си испанец прави свръхестествен сезон като единствено в две от извършените до момента надпревари не съумя да се качи на почетната стълбичка.

Галавечерта UFC 228 пък е приготвила за почитателите на свободните боеве цели две борби за трофеи. Носителят на пояса в полусредна категория Тайрон Уудли ще се опита да направи своята четвърта сполучлива отбрана на купата против №2 в ранглистата Дарън Тил. Двубоят сред американския първенец и английския кандидат ще е главното събитие на галата в Далас, щата Тексас.

Преди борбата Уудли-Тил на осмоъгълника ще се разиграе още една купа - първата шампионка в историята на категория муха Нико Монтаньо ще се опита да отбрани пояса си против звездата в леките категории Валентина Шевченко. UFC 228 ще можете да наблюдавате директно по MAX Sport 2 на 9 септември от 05:00 часа.


Легендарната писта „ Индианаполис Мотор Спидуей " ще е хазаин на последния кръг от постоянния сезон в NASCAR. Напрежението на пистата сигурно ще е огромно, защото овалът в щата Индиана ще даде отговор на въпроса кои водачи ще продължат борбата за купата в плейофите. Класиката NASCAR от Индианаполис можете да наблюдавате директно в ефира на MAX Sport 1 в неделя от 21:00 часа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР