След като, прокурорска проверка на новия апартамент на втория човек

...
След като, прокурорска проверка на новия апартамент на втория човек
Коментари Харесай

АПАРТАМЕНТИТЕ НА ГЕРБ- Престъплението е мултифазно, с много съучастници! Агенцията по вписванията също е в кюпа!

След като, прокурорска инспекция на новия апартамент на втория човек в ГЕРБ - Цветан Цветанов стартира се оказа, че той е трансферирал два жилището на строителната компания „ Артекс " и още в същия ден те са продадени на негов някогашен зависещ от предизборния щаб на ГЕРБ.
Самият Цветанов съобщи, че няма от какво да се тормози, тъй като е „ безупречен български жител ".

Апартаментите, послужили за заменка при договорката с новия дом на Цветан Цветанов, са добити в същия ден и при същия нотариус от някогашен чиновник в ГЕРБ. Бившият компютърен експерт от ГЕРБ Симеон Велков купил жилищата на Цветанов за 470 000 лв., разкрива уеб сайтът „ Свободна Европа”.
Цветанов съобщи, че Велков не е чиновник в политическа партия ГЕРБ. „ Няма нищо, което да е нелегално. Няма никаква сделка, с който и да било”, безапелационен бе заместник-председателят на ръководещата партия.

В хода на инспекцията, стана ясно и че с изключение на Цв.Цв, неговата съпратийка Цачева съща е закупила жилище от компания „ Артекс ".
Скандала с двете Ц-та на ГЕРБ втрещи за следващ път българското общество и соиалните мрежи бяха заляни от неодобрение, насмешки и истини за протичащото се!

Един от най- разтърсващите мнения на които попаднахме е на някогашният министър на правораздаването Валери Тарандов. Вижте какво написа той в персоналният си профил в социялната мрежа!

* публикуваме без редакторска интервенция

Освен това, да знаете и че би трябвало да се ревизира най-малкото дали има закононарушение на арбитър по вписванията и на нотариус. Проблемът е, че няма по какъв начин да има осъществена и вписана договорка за две прехвърляния в един ден, най-малкото тъй като още не са излезли предходните вписвания и няма вписан титул за благосъстоятелност. Престъплението е мултифазно, с доста съучастници. По създание би могло да се приказва безусловно за проведена незаконна група и Агенцията по вписванията също е в кюпа.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР