След като присъствието й в номинациите за Грами беше тотално

...
След като присъствието й в номинациите за Грами беше тотално
Коментари Харесай

Карди Би тръгна на победен рейд към наградите на MTV

След като наличието й в номинациите за Грами беше тотално невидимо, скандалната рапърка Карди Би избухна с най-вече шансове за влиятелните статуетки на Музикалните награди на MTV. Младата майка е решителен лидер с 10 номинации.

Изпълнителката на „ Bodak Yellow “ е измежду претендентите за най-хубаво видео, ария, реализатор на годината. Веднага след нея се подредиха дуото The Carters или другояче казано – Бионсе и Джей Зи, които подлудиха целия свят с непредвидения си общ албум и взаимно турне, на което танцува даже някогашната първа дама Мишел Обама. Звездната двойка има осем номинации, измежду които за най-хубаво видео, най-хубава колаборация и най-хубав хип-хоп клип за “Apesh**”, който беше сниман в Лувъра и излезе на бял свят предходната седмица. Сред останалите претенденти за топ наградите са Childish Gambino и Дрейк – с по седем номинации, Бруно Марс – с шест, Ариана Гранде и Камила Кабело – с пет, Ед Шийрън, Khalid и Young Thug – с по четири.

Знаковата нощ, в която ще се разбере, кой най-добре се е справил тази година в музикалния бизнес, е планувана за 20 август, а обилната гала ще се състои в Радио Сити Мюзик Хол.

За пръв път тази година MTV се съюзи с Инстаграм, с цел да анонсира номинираните по IGTV. Това бележи и ново начало в потреблението на цялостния потенциал на обществената платформа.

Източник: monitor.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР