След като принц Хари и Меган Маркъл се оттеглиха от

...
След като принц Хари и Меган Маркъл се оттеглиха от
Коментари Харесай

Неочаквано приятелство: Дженифър Анистън и Анджелина Джоли помагат на Меган Маркъл?

След като принц Хари и Меган Маркъл се отдръпнаха от публични отговорности като членове на кралското семейство, херцогинята на Съсекс наподобява подготвена да се завърне към актьорската специалност.

Обратно към шоубизнеса: Меган Маркъл с първа роля след отдръпването от кралските отговорности

И може би има най-малко две свои колежки, на чиято помощ може да разчита.

 анджелина джоли Getty/Gulliver

Напоследък измежду редица задгранични издания се носи слух, че Меган се готви за амбициозно завръщане в Холивуд и се надява да се сприятели с Анджелина Джоли . Според източници херцогинята постоянно се е възхищавала на нейната персона и метода, по който съумява да съчетава работата си в промишлеността с филантропична активност – нещо, което се допуска, че и Маркъл би желала да реализира.

Анджелина Джоли – Edna жива легенда на 44

Смята се, че и самата Анджелина с наслада би помогнала на Меган за актьорска ѝ кариера и благотворителна активност, както и да я запознае с избран кръг в Холивуд. Но теориите не стопират до такава степен – някои източници намесват и Дженифър Анистън, изправяйки я още веднъж против Джоли .

 дженифър анистън Getty/Gulliver

Според тях тя също има предпочитание да прекарва време с херцогинята, като счита, че може да „ отвори доста порти за Меган с телевизионни и кино функции “, както и да завоюва двойката с „ впечатляващия лист с другари от А група - в това число Брад Пит, несъмнено “ , твърди неизвестен източник на английското издание Express.

Как другарството сред Дженифър Анистън и Джордж Клуни оцеля през годините

И въпреки да е малко евентуално всичко това да бъде истина, надяваме се, че това въпреки всичко ще бъде начало на положителни другарства за Меган Маркъл, а за какво не и нов късмет за Анджелина Джоли и Дженифър Анистън?
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР