След като принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че напускат

...
След като принц Хари и Меган Маркъл обявиха, че напускат
Коментари Харесай

Меган Маркъл: Отказах се от целия си живот заради Хари - slava.bg

След като принц Хари и Меган Маркъл оповестиха, че напущат кралското семейство, мнозина сметнаха, че някогашната актриса е основателят на всичко. На няколко пъти внукът на кралица Елизабет II твърдеше, че решението е било негово, само че никой не му вярваше и обидите към Меган се ускоряваха.

Тя беше подложена на рецензии, които даже бяха ориентирани и към метода, по който отглежда сина си Арчи. Маркъл беше наричана „ некомпетентна “ и „ жена, която употребява детето си за привличане на вниманието “, само че в този момент се оказва, че всичко това е било изцяло погрешно.

В нова книга, озаглавена „ Finding Freedom “, се споделя, че точно Хари е желал фамилията му да напусне кралския двор и да се реалокира в Америка. Изданието е написано от кралските кореспонденти Омид Скобие и Каролин Дюранд, които споделят, че доста малко хора са знаели какъв брой доста е жертвала Меган, с цел да влезе в фамилията на кралица Елизабет II.

Част от книгата беше оповестена в The Times и там се споделя, че Меган просто е вдъхнала кураж на Хари, който отдавна е желал да се махне от Англия. „ Дълбоко в себе си той постоянно е желал да напусне. Винаги е изпитвал компликации в този свят. Меган просто отвори вратата “.

Всъщност, Маркъл е правила всичко допустимо, с цел да се впише във семейството и постоянно е споделяла с приятелите си за напъните, които поставя. Според книгата, актрисата е признала през март, че се е отказала от целия си живот поради кралското семейство. „ Бях склонна да направя каквото ми кажат. Но ето какво се случи. Много е тъжно “.

Меган е била съкрушена и от обстоятелството, че Хари е бил лишен от почетните си военни назначения при формалното овакантяване на двойката. Тя споделя на приятелите си, че всичко това е било изцяло ненужно и общността от военни ветерани е означавала доста за брачна половинка ѝ. Според източници, Хари към момента не е приел това решение.

Въпреки че не му е било елементарно, внукът на кралица Елизабет II е почувствал, че напускането на кралското семейство е най-правилният път за него, Меган и Арчи. „ Той е раздран. Обича кралицата, само че брачната половинка му е смутена “, споделя източник в книгата. Той прибавя, че Арчи е главният приоритет на Хари и той ще направи всичко допустимо синът му да се усеща добре.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР