След като приключи със световното си турне, Джей Ло си

...
След като приключи със световното си турне, Джей Ло си
Коментари Харесай

Булчинската рокля на Джей Ло

След като завърши със международното си турне, Джей Ло си даде малко време за отмора и пристигна време за началото на фотосите на новия филм с нейно присъединяване.

Вече знаем, че в Marry Me тя си партнира с Малума и Оуен Уилсън , а една от сцените бе снимана по време на концерта на колумбийския реализатор в Ню Йорк.

Именно с него Лопес ще се запъти към олтара в новия си филм, само че непредвидени условия ще я накарат да размишления и да не каже заветното " Да ". А към този момент знаем и с какво ще бъде облечена в тази любопитна сцена.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от KISS FM ALBANIA - 98.5 Mhz (@kissfmalbania98.5) на Окт 18, 2019 в 6:24 PDT

Дженифър бе уловена в Махнатън на излизане от снимачната площадка на кино лентата, облечена в обилна булчинска рокля с дълъг шлейф и хиляди камъчета, инкрустирани в нея .

В композиция с бижутата, Лопес сигурно ще е една от най-бляскавите булки, които сме виждали на огромния екран.
 Дженифър Лопес, Малума, Madison Square Garden и сцената от кино лентата Marry Me
Изненадата на Малума и Дженифър Лопес

Звезден тандем

А гледайки певицата и актриса с тази визия няма по какъв начин през мозъка ни да не мине и въпросът каква булчинска рокля би избрала за своята същинска, четвърта женитба . Със сигурност тази от кино лентата не е тъкмо неин жанр и за огромния ден би избрала нещо по-различно, само че още веднъж отличаващо се.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР