След като приключи с футбола, Димитър Бербатов реши да се

...
След като приключи с футбола, Димитър Бербатов реши да се
Коментари Харесай

Димитър Бербатов се гласи за министър! Взе дипломата си за магистър от Спортната академия

След като завърши с футбола, Димитър Бербатов реши да се образова и да вземе тапия за вишист, разбра HotArena.

По време на сполучливите си години като футболист нямаше време да върви на лекции и да чете за изпити. Затова и ще се снабди с дипломата си чак на 38 години.

Някога желае да направи своя футболна академия и се гласи да се заеме с управническа позиция.

С тази тапия мога да бъда управленец. Дали мога да застана на чело на БФС? Да, аз мога да бъда и министър. Трябва да се целим високо, само че всичко с времето си. Впоследствие ще видя какво ще вземам решение. Но инструментите, които имам, в тази ситуация моята тапия, ще ми оказват помощ, в случай че реша да се занимавам с ръководство, или мога да желая да съм министър. Мога и без нея най-вероятно, само че няма да е 100% изпълнено всичко. Като се погледна в огледалото, и нещо няма да е както би трябвало.В момента всичко си е по местата “, разгласи преди време нападателят, писа „ Галерия “.

Като бил дребен, си мислел, че стигне ли „ Манчестър Юнайтед “, след това ще се откаже, само че в този момент е на друго мнение. Колкото може, ще играе.

Затова и към момента не е оповестил завършек на кариерата си, макар че измина година и половина от последния му кей в Индия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР