След като приключи изолацията му заради КОВИД-19, президентът Джо Байдън

...
След като приключи изолацията му заради КОВИД-19, президентът Джо Байдън
Коментари Харесай

Байдън излезе от Белия дом за първи път, след КОВИД-19: Чувствам се чудесно!

След като завърши изолацията му поради КОВИД-19, президентът Джо Байдън през днешния ден излезе от Белия дом за първи път, откогато се болести с ковид предишния месец, и отиде при брачната половинка си Джил Байдън в родния им щат Делауер, заяви Асошиейтед прес.

Според лекаря му през вчерашния ден и през днешния ден тестванията на президента са били негативни, което му разреши да излезе от изолацията, траяла по-дълго от предстоящото поради още един позитивен тест. " Той ще се върне към публичните задължения и президентските пътувания ", сподели доктор Кевин О'Конър.

" Чувствам се отлично “, съобщи Байдън, преди да се качи на хеликоптера пред Белия дом.

Очакваше се съпрузите Байдън да прекарат деня в Рихобот Бийч, известно място за отмора.

За първи път Байдън даде позитивен тест за КОВИД-19 на 21 юли и той стартира да приема антивирусния медикамент " Паксловид ". След като се изолира в продължение на няколко дни, президентът даде негативни проби на 26 и 27 юли, когато произнесе тирада в Розовата градина, твърдейки американците, че могат да " живеят без боязън " от вируса. Но на 30 юли Байдън още веднъж се оказа с позитивен тест, което го принуди да се изолира още веднъж. Първи негативен тест президентът на Съединени американски щати даде през вчерашния ден.

Източник Българска телеграфна агенция

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР