След като президентът Румен Радев официално представи новото служебно правителство,

...
След като президентът Румен Радев официално представи новото служебно правителство,
Коментари Харесай

Донев: Да си министър втори мандат има предимство, готов си за втори сезон на политическия Сървайвър

След като президентът Румен Радев публично показа новото служебно държавно управление, министър-председателят Гълъб Донев изнесе речта си:

" Да си министър втори мандат има едно съществено преимущество - към този момент знаеш какво следва и си подготвен за втория сезон на политическия " Сървайвър ". Имаме опита на първия мандат, знаем какво следва, ще бъдем упреквани за провали, ще бъдем посочени като виновници за несбъднали се промени, ще носим отговорност за решения, за които пълномощия има единствено Народното събрание. "

" Като първи министър имам правото да кажа на българските жители какво да чакат от нас идващите месеци. Ще продължим да вършим отговорно и транспарантно работата, за която сме определени и назначени от президента на Република България. Наш приоритет в идващите два месеца ще бъде организацията и подготовката на почтени, демократични и свободни избори. И този път ЦИК може да разчита на подпомагане и поддръжка от страна на държавното управление за справяне с компликациите, които се обрисуват вследствие на измененията в ИК, гласувани от болшинството от народните представители в 48-то Народно заседание. Както предходната година, по този начин и в този момент, няма да участваме в предизборната акция. Това не е нашата сцена. Ще подминаваме дребните политически провокации, само че ще бъдем безкомпромисни с лъжите. Няма да участваме в издълбаването на нови разграничителни линии. Ще продължим напъните си за възобновяване на доверието на българските жители в страната. Повярвайте ми, това е най-трудната задача ", съобщи Гълъб Донев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР