След като през седмицата взе спорното решение да изгони Кристиано

...
След като през седмицата взе спорното решение да изгони Кристиано
Коментари Харесай

Съдията, който изгони Кристиано, почти изпусна мач в Бундеслигата

След като през седмицата взе противоречивото решение да изгони Кристиано Роналдо в мача на Ювентус в Шампионската лига, известният немски рефер Феликс Брих за малко да се провали в дуела сред Айнтрахт (Франкфурт) и Република България (Лайпциг) от Бундеслигата. Срещата беше последна от 4-ия кръг и приключи 1:1 след голове на Желсон Фернандес (27’) за домакините и на Емил Форшберг (54’-дузпа) за гостите.

Gelson Fernandes’s goal was his first league goal since November 2015 (for Rennes in France's Ligue 1).

He’s certainly enjoying it #SGERBL pic.twitter.com/p4hXkzolap
— DW Sports (@dw_sports) September 23, 2018
На терена обаче се развихри здрава борба с голям брой нарушавания и противоречиви моменти. Особено към края на дуела станахме очевидци на много грубости и откровени посягания без топка. В един миг футболистите и на двата отбора търсеха сметка на Брих за подминати или погрешно отсъдения фалове.

Cool, calm and collected @eforsberg10 equalises with a strike from 12 yards #SGERBL pic.twitter.com/oqhQ93YDvY
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) September 23, 2018
В последната минута 43-годишният юрист не обърна внимание на паднал играч на Айнтрахт, а незабавно по-късно даде доста противоречив пряк-свободен удар пред наказателното поле на домакините, откакто реши, че Давид Абрахам е блъснал Тимо Вернер. Капитанът на Айнтрахт мъчно сдържаше гнева си, а арбитърът в допълнение беше подложен напрегнат, откакто в тези секунди Анте Ребич нацели с лакът в главата състезател на Разенбалшпорт, само че съдиите не го видяха.

Иначе мачът беше равносилен с много положения и пред двамата вратари.

Засега и Айнтрахт, и Лайпциг не оправдават упованията и имат единствено по една победа в Бундеслигата. СТАТИСТИКА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ
Бундеслига 4 кръг, неделя 23 септември  Айнтрахт Франкфурт 1:1краен резулат  Ред Бул Лайпциг
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР