След като през последните седмици Преслава е брутално атакувана в

...
След като през последните седмици Преслава е брутално атакувана в
Коментари Харесай

Преслава проговори за корекцията на носа! Призна...

След като през последните седмици Преслава е брутално атакувана в обществените мрежи поради корекцията на носа, която си направи преди месец и нещо, ето, че тя даде отговор на непрекъснатите въпроси на почитателите си, пише show.blitz.bg.

Изпълнителката реши да отговори персонално на поредния обожател, който изрази обществено в коментар недоумението си от интервенцията на попфолк любимката си.

Това се случи в онлайн чат, в който брюнетката отдели уместно внимание на феновете си.



От това, което Преслава споделя излиза наяве, че операцията на носа й е била даже неизбежна, и напълно освен от естетически подбуди, макар че откогато е с ново носле, певицата е доста щастлива.

" С прегледите, съпътстващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и ми се постанова интервенция.

Няма потребност да ви споделям, че не харесвах формата на остарелия си нос ", обръща се Преси към почитателите си. И продължава:



" След като по този начин или другояче трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лекуване, взех решение да съчетая едното с другото ".

Певицата обаче, не даде съответно пояснение за какъв проблем приказва по-точно, само че акцентира, че доста харесва новия си външен тип и е удовлетворена от резултата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР