След като през ноември стартира уеб платформата .Swoosh3, сега Nike

...
След като през ноември стартира уеб платформата .Swoosh3, сега Nike
Коментари Харесай

Our Force 1 - нова дигитална колекция на Nike с предимства в реалния свят

След като през ноември започва уеб платформата.Swoosh3, в този момент Nike е подготвена да показа първия си набор от цифрови колекционерски предмети.     Компанията разгласи, представена от Engadget, че серията Our Force 1 (или OF1) от " виртуални творения " ще бъде налична за определена група консуматори на 8 май, а общият достъп ще бъде открит два дни по-късно.     Водещият производител на спортни артикули ще предлага два разновидността - Classic Remix и New Wave, като всеки от тях ще коства 19,82 $. За да имат достъп, потребителите би трябвало да имат акаунт в уеб страницата на Swoosh, както и личен ID.      За да сме наясно, показва Engadget, това не са същинските обувки, които ще получите в кутия и ще излезете с тях. Като начало плащате за цифрова кутия, без да знаете какъв дизайн ще получите. На неразкрита към момента дата след 10 май Nike ще “отвори ” всички кутии OF1 по едно и също време. Разбира се, всеки консуматор самичък ще реши дали да отвори кутията си след тази дата, само че преди този момент и да желае, няма да може.    В сбирката OF1 има над 100 000 " Виртуални творения на Nike ", основани най-вече на Air Force 1. Ако сте избрали кутията Classic Remix, да вземем за пример, ще получите " обичан, типичен архивен AF1, пуснат на пазара сред 1982 и 2006 година " или " по-уникален, персонализиран AF1 с носталгичен привкус ", показват от компанията.    

Тези, които изберат New Wave, ще получат " типичен списък от 2007 година или по-късно " или " експресивен, персонализиран AF1 с по-футуристичен привкус ".  
В сбирката място намират и четири дизайна от спечелилите в състезанието на компанията Your Force 1, които са налични и в двата типа кутии.     Както Nike изяснява при стартирането на.Swoosh, тези цифрови колекционерски предмети не са предопределени единствено за онлайн приложимост. " В близко бъдеще ", споделят от компанията, " ще въведем други нови услуги и преимущества, включващи извънредни физически артикули или прекарвания ".     От стартирането на.Swoosh до момента са основани над 330 000 акаунта, а на 18 април към 106 453 членове ще бъдат определени на инцидентен принцип, с цел да получат предложения посредством Airdrop, което ще им разреши ранен достъп до закупуване на кутия OF1.     Ако сте огромен почитател на Nike и сте подготвен да се разделите с 20 $ за дигитален колекционерски предмет с опцията да получите ранен достъп до бъдещи артикули, можете да се регистрирате на swoosh.nike, с цел да получите право да закупите OF1 на 10 май. Само тези, които към този момент са изкарали своите идентификатори преди 12 април, ще бъдат обсъждани за ранен достъп, показва в умозаключение Engadget.       
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР