След като през миналата седмица в Интернет се завъртя слуха,

...
След като през миналата седмица в Интернет се завъртя слуха,
Коментари Харесай

FromSoftware представиха повече информация за проекта им с Дж.Р. Р. Мартин

След като през предходната седмица в Интернет се завъртя слуха, че основателите на Souls сериите FromSoftware работят с създателя на „ Песен за Огън и Лед “ Дж.Р.Р. Мартин, студиото показа и публично Elden Ring. Играта ще е тъмно фентъзи RPG, работата, по което е почнала след излизането за допълненията към Dark Souls 3. Това разкрива геният зад игрите на FromSoftware Хидетака Миязаки в диалог със Сам Уилкинсън, оповестен на уеб страницата на Xbox.



Миязаки разкрива, че създаването на Elden Ring е вървяла редом с работата по Sekiro: Shadows Die Twice, само че за разлика от последната, тук акцентът е подложен над ролевите детайли, като несъмнено, моментите на здрави конфликти, познати от другите игри на студиото няма да отсъстват и в Elden Ring.

„ Заглавието ще включва огромно многообразие от оръжия, магия и способи за справяне с враговете, което ще обезпечи на играещите метод да подходят със тактиката и стила, който им подхождат най-вече. Дори съпоставено с Dark Souls сериите, аз считам, че тази игра ще даде дори по-голяма вариативност във връзка с методите, по които може да преодолявате провокациите и да променяте тактиките си по отношение на другите противници “, изяснява Миязаки.

Засега обаче нямаме информация за излизането на играта или видео към нея – само анонсиращия постер и изображение на един от героите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР