След като през миналата година всички салони на авиокомпания Lufthansa

...
След като през миналата година всички салони на авиокомпания Lufthansa
Коментари Харесай

Lufthansa и Konica Minolta с общ проект в подкрепа на мобилната работа

След като през предходната година всички салони на самолетна компания Lufthansa в Германия бяха оборудвани с многофункционални устройства за безвъзмездни печатни и копирни услуги с опция за WiFi връзка на Konica Minolta, в този момент двете компании възнамеряват да разширят съдействието си в интернационален мащаб. С цел оптимално облекчение на мобилната работа на клиентите на самолетната компания, Konica Minolta ще предложи тази услуга във всичките ѝ салони по целия свят.

" Прекарахме дълго време в търсенето на несъмнено и надеждно решение за щемпел и прекопирване в нашите салони, което да е извънредно елементарно за приложимост. Намерихме подобаващия сътрудник за това в лицето на Konica Minolta. Текущите данни за потребителите във Франкфурт и Мюнхен демонстрират, че новата услуга е доста известна измежду нашите посетители ", разяснява Катрин Шмитнер, управител на Lounge Projects в Lufthansa AG.

По думите ѝ с тази самодейност самолетната компания дава отговор на непрекъснато разстящия дял на хората, които работят в мобилен режим.



В своите разработки Konica Minolta залага на опростени и подсъзнателен потребителски интерфейс. Гостите в салоните на Lufthansa към този момент могат просто да изпратят своите документи на съответен имейл адрес и по-късно да получат ПИН-код, който да употребяват за принтиране от системата. Това става с помощта на приложението, отговарящо на най-строгите условия за сигурност - Secure Guest Print - част от платформата bizhub Evolution на Konica Minolta. Освен това всички посетители могат без код да употребяват безплатната услуга за прекопирване. Интегрирането на функционалността за сканиране е планувано за в бъдеще.

" В Konica Minolta сме твърдо уверени, че в бъдеще работата ще бъде по-скоро обстановка, в сравнение с място. Ето за какво използваме необятна гама от интелигентни решения за поощряване на подвижността и се радваме, че успяхме да вдъхновим Lufthansa с нашите концепции ", декларира от своя страна Йоханес Бишоф, президент на Konica Minolta “Бизнес решения” - Германия.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР