След като през лятото му се наложи да спре подкаста

...
След като през лятото му се наложи да спре подкаста
Коментари Харесай

Тото връща скандалния подкаст

След като през лятото му се наложи да спре подкаста си „ При Тото “, скандалният рапър Йонислав Йотов – Тото от „ СкандаУ “ е решил да го възобнови, поставяйки си храбър ореол.

 

Припомняме, че до тази обстановка се стигна поради несъответстваща реакция по време на изявление в него с Тити Папазов, който през смях описа по какъв начин е остригал свое гадже на млади години, тъй като имала различен другар след раздялата им. Тото пък на собствен ред се заливаше от смях, а въпросният отвод бе публикуван след случката с нарязаната и остригана Дебора от Стара Загора. Тези дни разгласи, че връща подкаста си, тъй като никой не можел да му каже какво да прави. Предаването му бе спряно за три месеца – от юли до в този момент.

 

Разбира се против Тото и Тити скочиха доста възмутени хора. Единият го отнесе поради безчовечната си постъпка и метода, по който гледа на нещата до ден сегашен, а другият – поради несъответстващата си реакция, показваща цялостна липса на емпатия и отношение към протичащото се в студиото.

 

В резултат на острата социална реакция бяха анулирани участията на рапъра, а рекламодателите му се отдръпнаха, защото никой не искаше продуктите му да бъдат свързвани със скандалния рапър.

 

На този стадий не е ясно кой ще е първият посетител след завръщането на шоуто. Феновете на рапъра обаче доста държат рапърът да натрие носовете на критикарите като още веднъж предложения Тити Папазов. Подобен ход обаче би подействал като плесница в лицата на хората, скандализирани от описа на треньора. В същото време обаче Тото ще израсне като същински бунтовник в очите на почитателите си.

 

Предвид обстоятелството, че Тото към този момент се извини за несъответстващата си реакция, в случай че в действителност угоди на почитателите си и предложения още веднъж Тити, това би означавало отказване на личните му думи. Едва ли рапърът има толкова храброст да го направи. Ако обаче въпреки всичко откри кураж и го предложения, би трябвало доста добре да премисли държанието си при гостуването му, както и посланията, които ще насочат към почитателите му, измежду които има и значително деца.

Инфо: Уикенд

Тагове: Йонислав Йотов Тото рапър подкаст „ Скандау “ Тити Папазов изцепка фенове
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР