След като през изминалата седмица от Porcshe представиха новото GT3

...
След като през изминалата седмица от Porcshe представиха новото GT3
Коментари Харесай

Porsche добави още един модел към гамата на 911

След като през миналата седмица от Porcshe показаха новото GT3 Touring, немската марка продължава да уголемява гамата на новото 911 и показа GTS вариации на купето, кабриолета и Targa версията.



Те са налични както във версия със задно предаване, по този начин и със задвижване на четирите колела, като разполагат с 3.0-литров боксеров мотор с 480 конски сили и 569 нютон метра. Трансмисията е механична със 7 предавки или автоматизирана с двоен съединител и осем предавки.



Външно може да познаете GTS моделите по черните детайли, които са заменили хрома по купето. Също по този начин можем да разпознаваем черен спойлер в задната част, друг похлупак на мотора, джанти с централна гайка и несъмнено надписи GTS на разнообразни места.



В интериора измененията също са дребни и включват Sport Chrono пакет който идва серийно, състезателен волан и спортни седалки с разнообразни настройки. Обновена осведомителна система също е част от новостите при GTS модела. Окачването е модифицирано и намалено с 100 милиметра, а спирачките са взети непосредствено от по-мощното 911 Turbo. По предпочитание на клиента може да се поръча и пакет за олекотяване, който включва карбонови седалки, по-леки стъкла, по-лек батерия и унищожаване на задните седалки, които усъвършенстват тежестта с съвсем 25кг.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР