След като през декември миналата година, само дни след световната си

...
След като през декември миналата година,
само дни след световната си
Коментари Харесай

Новият RANGE ROVER EVOQUE вече е в България

След като през декември предходната година, само дни след международната си премиера в Лондон, Мото-Пфое показва изцяло новото потомство на хитовия RANGE ROVER EVOQUE в България, в този момент новата генерация на модела към този момент е част от родния автомобилен пазар.

Продажбите на новия стартират в България, откакто моделът отчете повече от 750 000 осъществени екземпляра в целия свят и повече от 225 международни отличия.

С напълно нов дизайн на екстериора и интериора, усъвършенствана архитектура и множество усъвършенствания по повод на комфорта, сигурността, успеваемостта и свързаността си. За равнището на технологиите, които дава обещание да предложи новата генерация на автомобила може да се съди по неповторимата за индустрията система Ground View, която ефективно трансформира предния похлупак в незабележим, като прожектира изображения от камерата върху горния сензорен екран, за да предостави на лидера 180-градусов изглед под предната част на автомобила. Това е полезно при сложни маневри по паркиране, за отбягване на високите бордюри в градските центрове, или превъзмогване на неравни терени и е олицетворение на технологията Прозрачен челен похлупак, представена от Land Rover през 2014 година



Другата забавна система е ClearSight Rear View Mirror, която предлага по-добър взор назад чрез вътрешото огледало, отколкото класическото стъклено огледало, хванат от широкоъгълна HD камера и показван на огледалото, което е и екран. Това е още един сигнал, че идват дните, когато ще забравим за огледалата в колата и те ще бъдат изцяло заместени от камерите, ако бъде позволено от закона.

Премиерна за портфолиото на Land Rover при новия EVOQUE е и системата Smart Settings, която е в състояние да се самообучава въз основата на потребителските желания и да подготви интериора на тяхна база. Премиера при модела прави и системата ClearSight, която благодарение на камера на тавана подава картина на протичащото се зад колата. Автомобилът идва също така стандартно с камера за задно виждане, адаптивен круз надзор с помощник на управлението, система за задържане на превозното средство на пътното платно, система за самостоятелно задействане на спирачната система и доста други.

Запазвайки познатите и приети от клиентите компактни размери, само че с повече свобода за задните пасажери и пространство за багаж (от 591 до 1383 литра), EVOQUE идва с интелигентната система Terrain Response 2, която е в положение да предложи оптимално сцепление без значение от това дали автомобилът се употребява в градска, извънградска или офроуд среда. В същото време автомобилът остава обвързван с околния свят с помощта на 4G интернет модул, Apple CarPlay и системата InControl Remote.

В оборудването на новия EVOQUE могат да бъдат открити също по този начин стандартна камера за задно виждане, адаптивен круз контрол с помощник на ръководството, система за задържане на превозното средство на пътното платно, система за автономно задействане на спирачната система и доста други.

Безопасността, която предлага новата генерация на компактния първокласен SUV, беше оценена по достолепие и от независимата Euro NCAP, която присъди върховата оценка от за сигурността, която автомобилът предлага на своите водач и пасажери, както и на пешеходците и останалите участници в пътното движение.

Новият EVOQUE дебютира също по този начин с три- и четирицилиндрови високоефективни Ingenium бензинови и дизелови мотори, хибридна MHEV версия (48 волта), както и горепосоченият трицилиндров plug-in хибрид.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР