След като премина успешно през Варна и Бургас, изложението на

...
След като премина успешно през Варна и Бургас, изложението на
Коментари Харесай

Изложението за крафт бира Kraftland в Kaufland зарадва столичани

След като мина сполучливо през Варна и Бургас, ревюто на крафт пивовари Kraftland в Kaufland зарадва и столичани. То гостува на хипермаркет „ Кауфланд “ на бул. Генерал Тотлебен 36 (в непосредственост до „ Пирогов “).
Посетителите на Kraftland в Каufland ще имат опция да пробват от завладяващите и богати усети на разнородни типове крафт бири в компанията на отлични мезета, предоставени като комплимент от Kaufland.
Ако предпочитате това пиво, то вие сте същински бирени ценители! Този тип бира ни дава насладата от голям брой усети и аромати, има по-малко калории от елементарната бира, плюс това съдържа доста потребни субстанции за организма. Ще познаете крафт бирата по това, че е с доста компактен, кондензиран цвят и характерен усет. Пивото не се пастьоризира, с цел да не се отнеме естествената му прохлада. Нефилтрираното и непастьоризирано питие резервира всички потребни субстанции, съдържащи се в малца и маята.
Точно поради разнообразието, което предлага това питие, храните, с които се комбинира, могат да варират в огромен диапазон – от варени филета, през печено месо, до пушени сирена и най-различни плодове или десерти. А такова многообразие от усети може да се открие точно в хипермаркети на Kaufland в страната.
Изложението продължава до 21:00 ч. през днешния ден, като и на следващия ден от 10:00 също до 21:00 ч. на паркинга пред хипермаркета.
Убедете се сами в приятната атмосфера:
Сподели с товите другари

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР