След като премиерът Бойко Борисов не получи вниманието на световните

...
След като премиерът Бойко Борисов не получи вниманието на световните
Коментари Харесай

Нито една световна медия не отразява ”историческите” срещи на Бойко Борисов в САЩ

След като министър председателят Бойко Борисов не получи вниманието на международните медии, самичък стартира да отразява ”историческите” си срещи в Ню Йорк. Той се снима с държавни водачи като с холивудски звезди, не се разделя с баджа си и приказва пред празна зала.
От провежданата в Ню Йорк 73- сесия на общото заседание на Организация на обединените нации българският министър ръководител, който предвожда делегацията от страната ни, разгласява в профилите си в обществените мрежи голям брой фотоси с най-различни държавни ръководители.
Към всяка от тях категорично отбелязва, че е имал „ среща “.
Иначе съгласно Бойко Борисов той е имал „ среща “ с изключение на с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, също по този начин с Гръцкия си сътрудник Алексис Ципрас, с канадския министър председател Джъстин Трюдо, с министъра на външните работи на Саудитска Арабия Адел Бин Ахмед Ал-Джубейр, турския външен министър Мевлют Чавушоглу…
Забележително е, че Борисов на всички места е с баджа си, на който е изписано името му, за разлика от хората, с които се снима в инцидентни фрагменти на улицата или измежду седалките в залите.
Направихме обширен обзор на международните медии и на никое място не открихме информация за „ срещите му “. Единствено египетските медии означават поведена среща с президента на тяхната страна Абдел Фатах Ас Сиси. За срещата с грузинският министър председател, на която се вижда, че в действителност се водят диалози, научаваме също от профила на Борисов във Facebook.
От оповестеното видео с изявлението му през вчерашния ден се вижда, като се изключи че козирува, и че залата пред която приказва, е съвсем празна. Внимателно го слуша единствено Румяна Бъчварова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР