След като прекарате един единствен ден в гледане на двубоите

...
След като прекарате един единствен ден в гледане на двубоите
Коментари Харесай

CEV със специален материал за Симеон Добрев

След като прекарате един единствен ден в гледане на дуелите от Европейското състезание за мъже под 18 години в Злин, ще ви бъде елементарно да откроите един от най-експлозивните играчи на полето.
След като прекарате един единствен ден в гледане на дуелите от Европейското състезание за мъже под 18 години в Злин, ще ви бъде елементарно да откроите един от най-експлозивните играчи на полето. Либерото Симеон Добрев е същинска слънчева светлина на игрището и през днешния ден той чества своя 17-и рожден ден!

„ Много съм разчувствуван за моя рожден ден и се надявам тимът ми да победи. Това ще бъде най-хубавият вероятен подарък “, споделя той. Ден по-рано Симеон имаше мотив за наслада откакто неговият отбор победи Франция с 3-0 в мач за класиране в Топ 6 на шампионата, което значи, че България ще играе на Световното състезание за мъже под 19 години и на Европейския юношески олимпийски фестивал през 2019 година.

 IMG 20180412 163721

Добрев споделя, че е почнал да играе волейбол преди четири години, а нещата са станали по-сериозни 12 месеца по-късно, когато е бил възпитаник в седми клас. „ В началото играех като посрещач, само че бях прекомерно невисок и моят треньор ме направи либеро. Сега упражнявам сервиси и офанзиви само за развлечение “, отбелязва Симеон с усмивка. Той споделя, че се любува на позицията си, защото непрестанно има опция да оказва помощ на своя тим с играта си в отбрана и да впечатлява хората по трибуните със спасяването на невероятни топки.

(Симеон Добрев дружно с капитана на отбора Желязко Апостолов.)

Но Симеон е деен освен в най-напрегнатите и решаващи моменти от дуелите. Той се движи даже повече сред самите разигравания, с цел да се увери, че всички негови съотборници са получили нужните поздравления и окуражителни думи. Начинът, по който се радва след всяка точка по време на мач пък е просто заразяващ.

„ Да, може да се каже, че аз съм пазителят на отборния дух. Имам две други съществени отговорности на полето – отбрана и посрещане, това е методът по който предавам силата си на отбора. “ Българите към този момент потвърдиха, че са едни от най-хубавите в отпразнуването на успехите тук на Евроволей 2018 и Добрев нормално е един от тези, които би трябвало да се следят след мач.

Материалът на CEV на британски език може да намерите тук.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР